juni 29, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Guillermina Valdes fortalte meg hva Marcelo Dinelli vil gjøre når hun synger med meg nå

Deretter Hans divisjon Marcelo Dinelli, Guillermina Valdes Hun dukket opp alene På et tidspunkt lovet han at han fortsatt skulle være sammen med sjåføren, selv om de ikke lenger bodde sammen.

I Non-stopsa Guillermina Hans nåværende forhold til Marcelo «Paret gikk fra hverandre og ble gjenforent for alltid av en sønnOg spekulerte med mulig forsoning.

«Du vet ikke, men du må leve i nuet, (…) Og jeg må takke media fordi de behandler denne saken så respektfullt, og det er den virkelig«, påpekte han.

En kunngjøring den dagen Guillermina Valdes og Marcelo Dinelli lanserer sin nye sykkel

«Vi er begge separert på et tidspunkt, men samtidig elsker de hverandre, respekterer hverandre, trenger ikke å lete etter tredjeparter og konflikter.”, la Guillermina til, som historiker Diego Bouvet spurte henne om hun nå skulle være en del av voldgiftsdomstolen på hundre med Singh.

«Nei, Men jeg går med ham (Til Marcellus). Jeg er sikker på at jeg tar ham med til Lolo den første dagen, jeg skal klemme Mars, jeg skal gratulere ham Fordi han fortjener det, fordi han er en flott mann, han er en flott mann, sa modellen.

«Han fortjener alle fordelene som venter ham, og jeg vet at det kommer snart og det vil forbli slik”, sa han, spådde en stor suksess for sin tidligere nye form; Han forklarte også at han hadde sin egen plan i tankene. «Jeg vil være vertskap for et TV-program, så gi beskjed til produsenteneNoen kommer til å ringe meg», avsluttet Marcelo Dinellis eks.

READ  4 Historiske skjønnlitterære romaner tar deg tilbake til Kina og andre ekstraordinære tider