mai 17, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Han nekter å spille og har en fot unna Barcelona

Tilstanden hans er usikker og med ankomst Xavi Herndes Benken vil bestemme fremtiden hans: Philip Goodinho Etter 3-0-seieren var det en kontroversiell holdning at Para til slutt gjorde uavgjort 3-3 mot Zelda de Vigo. Brasilianeren, omfattende ulike medier, ønsket ikke å gå inn i spillet, å dømme etter oppførselen hans.

Coutinho begynte å varme opp etter at Anshu Fathi ble skadet, men trener Sergei lot ham ikke gå inn på slutten, og han hentet inn Baldev for å erstatte spissen, i det 45. minutt, allerede i andre omgang.

Som det viste seg, Gudinho har lite annet valg enn å varme opp. Spilleren er i stormens øye for hans manglende engasjement og dårlige prestasjoner som setter ham ved åpningsporten for vintermarkedet i januar 2022.

Konsulent, trener Sergio sa om det: «Jeg la ikke merke til noe om det. Jeg vet ikke om banken, men spillerne. Jeg prøvde å skape noe for alle på ti dager? Jeg føler,» er det med meg. La meg gjøre det klart at det er mindre sannsynlig at spillere spiller, jeg har tatt avgjørelser Goodinho Jeg spilte ikke. «Mange nærmer seg allerede at den første personen som forlater tjenesten er en tidligere Liverpool-spiller.

Wer M.S. Har aldri forlatt Barcelona for å spille med Xavi

READ  Sarmiento ga nok et slag til San Lorenzo