november 30, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Han snakket om Gallardo, Borja og spillerne som følte seg bedre på banen

Noen tidligere Rivers-spillere fortsetter å skape spenning Radamel Falcao. Tretten år har gått siden colombianeren dukket opp fra River Plate-brannhuset og forlot klubben for å begynne sin karriere i Europa, hvor han lenge hadde skinnet. Navnet hans flørtet med elven på alle overgangsmarkeder, men aldri noe konkret. Likevel er det fortsatt mange supportere som drømmer om å se ham tilbake i det røde bandet Marcelo GallardoHan var partner i de vanskelige månedene i 2009.

I en alder av 36 og bevare farger Rayo Vallecano, Spania (Forøvrig med samme arrangement som i omvendt jakke) Radamel snakket utelukkende på Jugate Khan RiverVerten er Lito Costa februar og sendes av Radio Top 104.9 og Networks MillionærsideFor å huske tiden hans på Nunez.

«Fotball skjer så fort, noen ganger stopper vi ikke for å tenke på hva som skjedde. Du vil alltid ha mer, du konkurrerer alltid og blir bedre, det er derfor noen ganger ikke har tid til å se. Si «Wow» Hvis River Pension sier at jeg skal kjøre dette, melder jeg meg på umiddelbart. Det var fantastisk«, kunngjorde Tiger først, og gjennomgikk karrieren.

Som svar til klubben der han følte seg mest komfortabel, sa han: «Kanskje det hadde større innvirkning og jeg var mer avgjørende i Atletico Madrid, men i Porto likte jeg det veldig godt fordi jeg kom til et lag med ryggrad. Spilte sammen i fire eller fem år, en historisk spiller som Lisandro López. Jeg tok personens plass. Der måtte jeg vie meg utelukkende til å spille nummer ni, og det var veldig lett å komme inn i den allerede etablerte strukturen.«.

READ  Piece of Vivas å vinne på Pomponera

Ved å dykke ned på plattformen hans på Millionaire, begynte han å peke ut flere perfekte navn som brakte frem gode minner: «Jeg husker mye om Salas. Han var en referanse for alle spissene våre, og da lærte Marcelo (Gallardo) meg mye. Det skal alltid være en sammenheng mellom 10 og 9. Gallardo og Burrito Ortega hadde også mye kvalitet, de var et skritt foran og de forsto alltid hva situasjonen krevde. Jeg lærte mye på elven og han fullførte opplæringen for meg. Det formet meg som person, trente meg opp som menneske og som fagperson«.

Han husket natten i Madrid, han bodde fortsatt som en fan langt unna: «Den 9. desember hadde jeg et arrangement med min kone i Monaco. Arrangementet ble avsluttet. Vi var i stand til å se finalen med venner der, lidende. Jeg ble gal av Juanfars mål, folk skjønte ikke hvorfor det bråkte så mye, jeg mistet fatningen.«.

Til slutt berømmet han Miguel Borja og ga ham en tillitserklæring: «Borja er en ren nier og vil åpenbart trenge tid for å tilpasse seg River Plates stil, men han er en ni-målsscorer som kommer til å gi mange mål for klubben. Når du kommer til elven, vil du føle klubbens DNA og vi tror den vil integreres raskt. Han har instinktet til å score, og jeg er sikker på at han vil vinne«.

Kan han ha kommet tilbake til elven?

Om muligheten for en retur til klubben i siste øyeblikk, stengte han: «Både den forrige ledelsen og den nåværende ledelsen oppsøkte meg. Men de forsto at det var i et førsteklasses øyeblikk i Europa og at det nesten var umulig. Jeg er takknemlig for hele den nåværende ledelsen som gjorde meg tilgjengelig og fikk meg til å innse at dørene til klubben er åpne. Elven er alt for meg, den er mitt hjem. En av sønnene mine har alltid på seg en skjorte og han tilhører allerede elven. Klubben innpodet meg verdiene som kjennetegner alle River Platens«.

READ  Arsenal kommer til å betale den 22 år gamle norske spilleren 35 35–40 millioner

Passasje gjennom Falcao River

El Tigre overveldet alle fra start. Med en bemerkelsesverdig teknikk, erfaren og med en imponerende nese for mål, brukte han veldig kort tid på å vinne hengivenheten til alle fansen. Han debuterte med Sacred Mantle i 2005 og ble i klubben til han ble solgt til Porto i 2009. Totalt spilte han 111 kamper med River Jersey, hvor han scoret 45 mål og, vakrere enn en annen, ble kronet til Clausura 2008-mester.