november 30, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Han tok ferie, og da han kom hjem fikk han en knusende diagnose: «Det var noe å bekymre seg for».

Journalist Deirdre SaundersFra Storbritannia planla han ferien Han kjente noe galt i kroppen. Etter å ha merket en uvanlig forskjell på et av brystene hennes, bestemte hun seg for å oppsøke lege. men, Resultatene kom etter 15 dager De er ikke det jeg forventet: Kreft ble diagnostisert. I dag forteller hun sin historie for å øke bevisstheten Råd kvinner til å ta regelmessige kontroller.

Ifølge Sanders, 77, i midten solen, Dette skjedde da han begynte å føle seg veldig ukomfortabel. «Da ryggen min gjorde vondt og jeg hadde stramme skuldre, fant jeg det Et stort ubehag spredte seg gjennom brystet mitt OK» introduserte han i sin forklaring.

Journalisten fortalte om diagnosen han fikk og trinnene som skal følges (Foto: News Group Newspapers)

Selv om hun først trodde hun var syk, dukket det opp hundrevis av spørsmål i hodet hennes. «Minst en måned må gå, men jeg tenkte «Er det noe å bekymre seg for?, bare muskler? Tross alt trodde jeg at det var alderdommens ubehag,» sa han.

Stilt overfor spørsmål tok hun beslutningen om å ringe en lege fjorten dager før reisen: «Den morgenen snakket jeg med den avanserte sykepleieren på telefon. Den ettermiddagen så hun meg personlig. Jeg oppdaget en størrelsesforskjell på høyre bryst og registrerte meg hos NHS (Henvisningsprosess for sykehusdiagnose innen to uker for alle som mistenkes for å ha kreft).

Til slutt, Han tok sine respektive ferier og ventet på resultatene. «Jeg tenkte på å kansellere alt, men så fant jeg ut at jeg sto på venteliste og de bestilte meg time om ti dager», forklarte hun. Da hun kom tilbake dro hun rett til brystklinikken på Addenbrooke’s i Cambridge: «Jeg tok en mammografi og en ultralyd. Det var da jeg skjønte at jeg hadde noe å bekymre meg for.»

READ  Fire frivillige organisasjoner har bedt om å stanse valget i Nicaragua, og kaller dem «ondsinnede planer for å få slutt på demokratiet».

Resultatene svarte på deres egne bekymringer: Cellene som ble analysert var ondartede. De informerte ham imidlertid om at han hadde kommet i tide til behandling Han fikk umiddelbart en avtale om å fjerne kreften.

Avbildet med Deidre, ektemannen Rick og deres familie (Foto: Samling)
Avbildet med Deidre, ektemannen Rick og deres familie (Foto: Samling)

««Hvor lenge er det siden mammografien din?spurte konsulenten meg i det møtet. Svaret er nesten ti år, for ved en feiltakelse var jeg en av de tusenvis av kvinner som ikke ble invitert til mammografi i en alder av 70.

Etter sin kommentar sa han: Etter hvert som kvinner blir eldre, blir denne diagnosen mer vanlig. Av denne grunn understreket han viktigheten av å delta på kliniske evalueringer.

«Forebygging og tidlig oppdagelse av sykdom er avgjørende for å redde liv», han sa. nå, Håper operasjonen blir vellykket Han sa også at han følte seg trygg på at det medisinske teamet behandlet ham.

Som Sanders gjentok, hjelper denne kliniske studien med å forhindre avansert brystkreft og oppmuntrer til oppdagelse. For tiden, Det er den eneste godkjente metoden for tidlig oppdagelse av sykdommen. og i radioaktivt positive tilstander.

Ved hjelp av kontrastmammografi kan spesialisten oppdage et mistenkelig eller mistenkelig bilde mye tidligere: noen ganger palperer en knute for 2 eller 3 år siden (arkiv).
Ved hjelp av kontrastmammografi kan spesialisten oppdage et mistenkelig eller mistenkelig bilde mye tidligere: noen ganger palperer en knute for 2 eller 3 år siden (arkiv).

Med det kan eksperten oppdage et mistenkelig eller mistenkelig bilde mye tidligere: Noen ganger hjertebanker en knute for 2 eller 3 år siden.

Det skal også bemerkes at dette bør gjøres med kvalitetsutstyr. Og kvinner bør vurderes av en lege som har spesialisert seg på emnet, en billeddiagnostisk lege eller en mastolog.

READ  Den malaysiske statsministeren avviser oppfordringer om å forlate tillitsavstemningen neste måned

Nasjon