mai 18, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

«Håndtering av lenker er mer vanlig»

Den siste lille stunden Slettet fra De berømtes hotell, Sylvina Moon Analyserte tiden hans på realityprogrammet Tretten Og nølte ikke med å målrette noen av sine tidligere lagkamerater.

Sylvina åpnet ild etter å ha blitt advart av en væpnet gruppe inne på hotellet og av en gruppe som kaller seg La Familia: «Jeg vet hvordan det fungerer. Familien vil stemme basert på hvem som vinner labyrinten.. De vil ut locho loccisano Allerede Walter Guijero Fordi de ikke er en del av Majo Martino kommer også til å bli kuttet snart. Men de definerer det i henhold til konkurrenten.

«Fordi folk ikke stemmer, blir de som ikke ønsker det flertallet utvist. Jeg vet ikke hvor godt det er å ikke være inne Likevekt. Du kom til finalen veldig sliten og emosjonell,» la han til. SannsynligvisRadiell rotasjon overført av Elleve ti.

«Familien stemmer på hvem som vinner labyrinten. De ønsker å kaste ut Locho Lociano og Walter Cujiro fordi de ikke er en del av den. Majo Martino vil bli kuttet snart også.»

På samme måte nevnte Sylvina også forholdet hennes til kunngjøreren Martin SalwayHan hadde en kort kjærlighetsaffære med henne, stilte spørsmål ved spilltaktikken hans og kalte ham en «manipulator»: «Det er mye å snakke om. Jeg gjorde det jeg gjorde med Martin fordi det virket for meg på den tiden, og det virket så kult«.

Men jeg tror det er en grense for det Få andre til å føle seg dårlige, I lek med følelser og følelser. Sport er sport, det er grensen. Jeg likte ikke måten han håndterte Majo på«, Han la til.

«Fordi folk ikke stemmer, utviser de de som ikke vil ha det flertallet. Jeg vet ikke hvor godt det er å ikke være på lik linje. Du er så sliten, så emosjonell og kommer til finalen.»

Til slutt, etter å ha erkjent at han ønsket å fortsette å se Locho, Walter og Majo utenfor showet, avsluttet intervjueren uten å filtrere: «Å se fra utsiden er bare et annet realityprogram. Jeg var som en sky inni, jeg trodde vi alle kom godt overens. .» At vi elsket hverandre. Nå som jeg ser det, er det gjenoppbyggende giftig. Grusomheten de påfører Locho virker så stygg for meg. Trådene funnet i Martin spiller uavhengig av resten. Håndtering av lenker er mer vanlig«.

READ  I en melding til Vladimir Putin sender Biden B-1-bombefly til Norge, verdensnyheter