desember 1, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

El secreto del bienestar personal

Hemmeligheten bak personlig velvære

For noen år siden hadde jeg muligheten til å tilbringe en uke med en bondefamilie fra kommunen Camotán, avdeling Chiquimula. Om kvelden etter middag satt jeg med mannen i huset på noen biter av gamle tømmerstokker for å fordrive tiden, selvfølgelig, det var lys i det huset, det var ingen mulighet for å se på TV. I tillegg lå huset i den høyeste delen av fjellene i den regionen og ble fjernet fra kommunesetet, av denne grunn kunne vi ikke flytte dit for å distrahere oss selv.

De første dagene jeg satt i mørket med den personen i hodet ble følgende setninger gjentatt: «hvor kjedelig er dette stedet», «hva gjør folk for å distrahere seg selv», «for en dårlig tid jeg har det», » akkurat nå lå jeg i sengen min med fjernsynet og så på en god film. Mens jeg var hekta og grublet over disse tankene i meg, eksploderte misnøye og motløshet, som uten å være klar over at jeg mistet tilstanden min av velvære og følelsesmessig balanse.

Den tredje natten, lei av å lytte til tankene mine og huske alt jeg gikk glipp av, dedikerte jeg meg til å se mannen og la merke til at han forble rolig, veldig fredelig, i en tilstand av absolutt bevisst tilstedeværelse, dedikert til å observere natten, himmelen og stjernene. Når jeg reflekterte over mannens holdning og disposisjon, innså jeg hvorfor han forble rolig i motsetning til det følelsesmessige ubehaget jeg følte. Forståelsen var som følger: freden som utgikk fra det mennesket skyldtes møtet med seg selv, det vil si nattens blikk fra dypet av væren, følelsen av å verdsette det som er uten å komme i konflikt med menneskelige bilder. ønsker. I tillegg forsto jeg at han fløt med det nåværende øyeblikket som livet ga ham til å sette seg ned, for å dele stillheten og nattens natur med meg. Jeg kan bekrefte at i det øyeblikket av åndelig ekstase følte denne personen seg i fred. Med den mentale klarheten innså jeg at denne mannen ikke så på manglene jeg hadde skapt med min misnøye.

READ  Grunn, Granada Science Park

I løpet av disse nettene ble hemmeligheten bak personlig velvære avslørt for meg: Et oppmerksomt blikk på det nåværende øyeblikket er døren til frihet fra mentale og følelsesmessige bånd.

I de følgende nettene konsentrerte jeg meg om å absorbere det livet ga meg, og jeg kom til disse konklusjonene:

  • I sinnets stillhet er det indre fred.
  • Personlig velvære oppnås i møtet med seg selv.
  • Emosjonell stabilitet oppnås ved å frigjøre deg selv fra negative tanker.
  • Spiritualitet er opplevelsen av her og nå.
  • Konflikter løses uten tidligere minner eller fremtidsforventninger.
  • Lykke eller ulykke avhenger av meg.

Vi inviterer deg til å delta i våre aktiviteter og rådgivning om personlig velvære. For informasjon skriv til WhatsApp 4293-5610.

André Armas, pedagog og frisklivsrådgiver

Å tilpasse seg energien til universet og naturen gir ro.