august 10, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Her er den nye Warzone: Når begynner Warzone Pacific å spille?

Denne onsdagen 8. desember vil brukere som kjøper CoD Vanguard kunne begynne å spille Warzone Pacific. Resten må vente til torsdag 9. da vil det være tilgjengelig for alle.

Call of Duty: Vanguard sesong 1 begynner onsdag 8. desember, Med ny kampbass og mange nye funksjoner. Den store nyheten er imidlertid at nye Warson kommer med en oppdatering Kart over den nye kalderaen, som er en ny Warzone Pacific. Her er noen detaljer og når du kan spille.

Caldera kommer på det nye Warson Pacific-kartet

Verdansk er allerede historie. Spektakulært og minneverdig kart fra Call of Duty: Et sted i historien for å gjenopplive Warson Caldera er en ny organisasjon basert i Stillehavet som tilbyr et helt annet perspektiv på den nye Warzone Pacific.. Med mer farge og varme flytter handlingen seg til et annet område, som gir uendelige muligheter ved 15 forskjellige interessepunkter, som vi beskriver godt i dette notatet (se New Warzone: Alle detaljene på Warzone Pacific Map)

Call of Duty - Vanguard Warson Pacific

Warson Pacific: Spill det nye Warson-kartet Caldera når som helst og når som helst

Hva er sant Warzone Pacific-utgivelsen vil bli delt i to: På den ene siden, Eiere av Call of Duty: Vanguard; Og på den annen side, Alle brukere som ikke har kjøpt den siste delen Fra Activision Shooter. De første begynner å spille denne onsdagen 8. til 14. desember, Argentina-tid. Alle andre spillere kan laste den ned gratis og spille den en dag senere. Torsdag 9. desember til samme tid.

Kort oppsummert, Alle brukere kan begynne å spille Warzone: Pacific torsdag 9. desember På følgende tidspunkt, i Argentina 14:

  • Argentina: 14.00
  • Mexico: 11:00
  • Chile: 14.00
  • Colombia: 11:00
  • Ecuador: 11:00
  • Peru: 11:00
  • Spania: 18:00
  • Venezuela: 12:00
READ  Apple TV Plus tilbød en flott gave til gratis og betalte abonnenter

Spille

Call of Duty: Warson Pacific Release Trailer

Call of Duty: Warzone Pacific er nå operativt

Det er fortsatt én dag for alle brukere rundt om i verden å nyte dette gratis, men i dag, Onsdag 8. desember fra kl. 14.00 argentinsk tid, Call of Duty: Spillere som har kjøpt Vanguard kan begynne å spille Call of Duty: Warson Pacific. Oppdateringen kan nå lastes ned og vil være eksklusiv for de som har den nyeste versjonen av CoD i 24 timer.

Dette kan være av interesse for deg