januar 24, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Hernான்n Piquவின்s bit Angel de Brito for Augustine Barajas’ partitur på La Academia: “Ikke le av meg”

Runden med filmmusikk nådde sitt høydepunkt denne mandagen Akademi Fra Showmatch Med beskrivelsen av Mario stol Og Soledad Bayona, Og i Augustine Barjas Og Lolly Ruiz Hvem sin retur Var gjenstand for debatt Hernan Bigwin Og Angel de Brito.

Augustine valgte å spille Fred AstyreSynger under regnet, Men sjåføren Morgenfeer Han likte det ikke, sa “for gammel” og ga paret en utrolig “2”, og etterlot dem i eliminasjonsrisikosonen.

Med 23 poeng, under tabellen over finalistenes plasseringer, trakk de Hernான்n Bigwin, som i hemmelighet hadde stemt på dette tidspunktet. «Jeg likte den, det var en klassisk film, jeg var 48 år da jeg kom inn Colon teater Jeg så det, sa dommeren.

Hernான்n Piquவான்s Angel de Brito passerer ham på vei tilbake til Auguston Barrage

“Hva får Angel til å le?” spurte han Marcelo Dinelli Jeg la merke til den humoristiske holdningen til LAM-sjåføren. “Han var underholdt,” klaget Bigwin Din kollega gir ikke partneren din høye poengsummer.

“Nei, ingenting, jeg vil ha Hernan tilbake,” var de Britos strenge svar, “jeg likte ikke din. En ‘2’ virket respektløs for meg,” svarte Bigwin.

“Jada, men jeg er ikke bekymret, det er problemet,” påpekte Angel de Brito til Hernான்n Bigwin. “Nei, okei, ikke le av meg, hva skal jeg si,” sa danseren og lukket porten.

READ  FORSIKTING: Søndag morgen