november 30, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

«Hun liker …» – Paparazzi Magazine

Marianna Bray Y George Ryall De har lenge vært koblet sammen i romantikkrykter. Det nektet imidlertid kjendisen mer enn én gang. Nå, for noen timer siden, Marcelo Bolino Han sendte gruppen videre.

Det hele skjedde da Polino Auténtico ringte Santiago del Moro. Gratulerer Big Brother-verten Mariana Bray Marcelo Bolino Jeg bestemte meg for å avsløre henne: «Shanti, vet du at Mariana liker Rial? Hun liker George Ryall.»

litt nervøs, Marianna Bray svarte: «Bolino fornærmer meg. Nerd «Vi er bare partnere.». Det var da Del Moro gikk videre og spurte ham om råd: «Marion, hvordan er du alene?». Men styremedlemmet i Partners of the Show svarte ikke på spørsmålet.

Jeg husker en stund siden Bray Snakket om romantikk rykter med Rial Etter Romina Pereiros kommentar: «Nei, vi er ikke sammen med George. Så guddommelig, Romi. Hva kan jeg si? Romina virker for meg som en guddommelig, vakker kvinne, jeg har kjent henne i mange år.

«Jeg håper de kan bli et par. Personlig elsket jeg paret de gjorde med George, de virket guddommelige for meg. De vet hvorfor de slo opp, men jeg vet at de kommer godt overens.. La meg fortelle deg, når det går mye tid, vet du allerede hvem den andre personen er sammen med. Du gir råd og trøster den andre når du oppdager det«, han la til.

når Rial For sin del begynte han sint: «Slutt å lete etter en partner. Jeg trenger ikke en kjæreste, jeg er singel, ikke blås opp ballene mine. Lørdag så jeg på Instagram og hun (Mariana Bray) legger opp et bilde, som vi alle gjør på nettverket, og gjør ingenting. Jeg blir minnet om hennes berømte setning: «Hva jobber du for?» Jeg smilte og skrev til ham, og det ble et oppstyr.»

Mer informasjon på paparazzi.com.ar

READ  Scotsman Sessions # 249: Sarah-Jane Summers og Juhani Silvola