august 17, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Hun tatoverte øynene, var blind i tre uker, og angrer ikke: «Jeg gråt blå tårer».

Sosiale nettverk gjør livet intimt av hver person i verden. Som denne modellen på Instagram er det andre som er mer interessante og som flytter grensene for hva som er mest imponerende. Amber Luke27 år siden Brisbane, Australia, bestemte seg for å vise på sin offentlige profil de mange tatoveringene som dekker kroppen hans, spesielt hele ansiktsformen. I følge hans beregning, Kroppen hennes består av 98 % tegnede tegninger som vil bli med henne hele livet. Det er en spesiell tatovering som gjør ham vondt, men han angrer ikke på det.

I en verden av tatoveringer, Rav Han gikk litt lenger og prøvde å farge øyevippene En intervensjon gjorde henne blind i tre ukerOm en opplevelse som virket smertefull og usunn: «Det er fem år siden jeg mistet synet i tre uker. Det er helt umulig å være en uavhengig person. Den møysommelige prosedyren involverte fire sprøytenåler i hvert av øyelokkene mine.»

Australsk modells ansikt etter vippetatovering: @amberluke666

«Jeg kan ikke engang beskrive hvordan den følelsen var, det beste jeg kan gi deg er at så snart blekket sivet inn i øyelokket mitt, følte jeg at jeg (den grønne kunstneren) hadde tatt ti glassbiter og gned det inn i mitt øye. øye. Det skjedde fire ganger på det ene øyet, og det var fryktelig«, la han til for å gi media flere detaljer om prosedyren Barcroft TV.

Men langt fra å være et uforglemmelig minne, husket han dette faktum noen måneder senere ved å tatovere tårer av den fargen på brystet til en kvinne og legge til en annen kopi til kroppen hennes full av malerier.

READ  Med nyttår er de fire tegnene på det kinesiske horoskopet millionærer

Hans historie med tatovering begynte i en veldig ung alder. I en alder av 16 bestemte han seg for å møte nålen for å forstå hva som ville være et uutslettelig merke på kroppen hans. Fra det øyeblikket følte han seg annerledes enn andre og forsto at dette var hans vei. På spørsmål fra et lokalt medie i landet hans, Rav Dette første trinnet var en «frigjøring av negativ energi,» sa han: «Jeg følte at jeg opplevde noe veldig lykkelig, og samtidig var jeg veldig rolig. Det er en ære og en glede for meg, det er utrolig«.

Amber har over 600 tatoveringer over hele kroppen Foto: @amberluke666
Amber har over 600 tatoveringer over hele kroppen Foto: @amberluke666

På den annen side har australieren funnet et hjørne i sitt sosiale liv for å bli en kjent skikkelse på sosiale medier. på Instagram-kontoen dinHan har 27 tusen følgere, inkludert A mater Generelt blir hans nakne kropp og figur mest lagt merke til Han har 600 tatoveringer.

Og som en del av et dystert tema, innrømmer han det 70 tusen dollar brukt Blant brystimplantatene, fyllstoffer i kinnene og leppene, spisse implantater plassert i ørene og et seteløft med celler av brasiliansk opprinnelse. «Jeg bryr meg ikke om hva du sier om meg, mitt image og livsvalg, for på slutten av dagen er dette livet mitt», forsikret hun i et av innleggene sine.