mai 12, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Hvem betaler jeg for å fjerne en ‘telefon’ fra iPhone?

Den endelige akkumuleringsenheten til smarttelefonen. Det tar mange nyttige innretninger og integrerer dem i en enkelt bærbar enhet. Smarttelefonen kan fungere som din bærbare datamaskin, navigasjonsenhet, kamera, musikkspiller og mer.

Dette er en telefon.

Telefonen er veldig ubrukelig.

Les mer: Apple bekrefter at iMessage låser brukere på iOS, og plassering på Android vil påvirke Apple

Hvis du har noen som meg, ringer du sjelden, sjelden. I stedet sender du en e-post eller en rask melding. Avhengig av antall samtaler du mottar, kan 95% være søppel, resten kan være e-post eller direktemeldinger.

Kaller et ufruktbart land. Hver gang jeg trykker på den grønne knappen på en samtale fra noen som ikke er i kontaktene mine, angrer jeg på det.

Folk på kontaktlisten min vet ikke å ringe meg.

En rask titt på anropslisten min det siste året avslører litt mer enn svindel, tidtakere, tull og søppel. Kanskje en prosent var nyttig, men igjen, det kan ha vært en melding.

Telefonen er en enhet som kommer fra en annen tid. Selv om enheten endres, beholder den den verste av sine originale kvaliteter – enheten som avgir irriterende støy og øyeblikkelig fokus.

Du kan argumentere for at tekstmeldinger og e-poster er det samme, og at du har rett. Forskjellen er at disse teknologiene har utviklet seg ganske mye for å prøve å være relevante og effektive.

Jeg vil gjerne skyve tekstmeldingen fordi signalet for støyhastigheten er for dårlig.

Noe kan gjøres for å gjøre samtaler og tekster litt bedre. Vis telefonsvarer på iPhone gjør denne funksjonen litt mer utholdelig. Det kan være noe i rekkefølgen av Logg på med Apple-ID-en din, Jeg har muligheten til å skjule mitt virkelige telefonnummer og bruke engangsartikler som jeg kan administrere – og ved å administrere, mener jeg blokkering.

READ  Battlefield 6 avslører vårt første blikk på det lekkede trailerspillet

Nå anbefaler jeg ikke at Apple og Google riper telefondelen ut av smarttelefonene sine. Noen av dere bruker fortsatt telefon- og tekstmeldinger. Alt jeg hører er en måte å drepe dem begge på.

Jeg vet ikke om deg, men jeg kan leve uten dem. Jeg betaler til og med for å ha en smarttelefon, som gjør alt en smarttelefon må gjøre bortsett fra en telefon.

Gi meg beskjed om hva du synes i kommentarene nedenfor.