august 13, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Hvem er Andy Kusnetzoffs gjester til neste PH-prosjekt?

Andy Kusnetzoff (Kreditt: Infobae)

Telef sender en ny sending av programmet lørdag 25. juni klokken 22.15. PH, vi kan snakke Med Andy Kuznetsov. I sin sjette sesong ble nattserien en helgeklassiker der personligheter fra verden av underholdning, musikk, sport og politikk blir overrasket over å finne mer til felles enn de tror.

I denne sendingen er gjestene på møtestedet: Sjåfør Leo MonteroInfluencer Juana Repetto, Skuespiller காட்டு, Journalist Josephine Puso Og sjåfør Edith Hermida. Hver figur vil diskutere en rekke emner og fortelle sine mest interessante livserfaringer.

Forrige uke deltok de pH Kjøring Denise Dumas, Sanger fmk, colombiansk skuespillerinne Carolina RamirezKokk Rodrigo Cascon Og skuespiller Damien de Santo. I den første delen, Kuznetsov Hvem spurte han til «Barndommen deres preget personligheten deres». Umiddelbart dro fem gjester til senteret og reagerte umiddelbart, men det var Denises historie som mobiliserte alle.

«Da jeg var 11, døde søsteren min John. Hun var 16, og det preget meg”, sa sjåføren om tenåringen som døde i en trafikkulykke. «Livet går forbi deg, Det gjorde meg til en klovn, kanskje jeg burde dekke hullene i huset mitt, være glad og være oppoverDumas beskrevet.

Denise Dumas snakket om søsterens død

«Jeg tror det endret personligheten min og fremtiden min. Mamma og pappa endrer hele spekteret av verdiene deres. Jeg var i stand til å gjøre alt jeg ville. Jeg var i stand til å bli skuespiller,» la Dumas til. Jeg bryr meg ikke så mye om jeg hører barna mine ler og ok, alt annet skjer”, Gjenspeiler modellen av prioriteringssekvensen.

READ  McCarrena Boss forbereder rom for babyens medisinske utskrivning: "Der det er leker, er det forsyninger"

«Mamma og pappa fulgte etter henne og de kjempet mye. Max og jeg ble, og tross alt er hjemmet mitt fortsatt et lykkelig hjem,» sa han og takket foreldrene sine. Han avslutter også med en siste tanke om Johns død: «Jeg er ikke den eneste personen eller måten jeg ser livet på.»Dømt.

På samme arrangement husket Denise sin opplevelse med Gerardo Ross og husket den med glede. «Han var den første produsenten som satte meg i førersetet, og her kom ideen til ham om å lage et prosjekt om hunder, dyremoro, alle slags dyr på telefon.”, avslørte han om øyeblikket han startet sin karriere som sjåfør. «Vi tenkte på alt, og til slutt ble det luftet, og han sa til meg: «Ta med hunden din Denise, den er vakker fordi du er vertinnen». Så tok jeg hunden min Santiago, som veide 60 kg,» sa han . Og han avsluttet med en latter: «Du vet ikke hvilken guillope jeg gjør. Jeg jaget alle hundene, en katastrofe, men jeg lærte mye av Gerardo.»

Fortsett å lese: