juli 30, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Hvilket kurs bør du prøve i høst?

Fra zoomutmattelse til tidssoneforskjeller er det vanskelig for mange av oss å delta på kursaktiviteter det siste året med fjernundervisning. En person som kommer tilbake til semesteret høsten 2021 kan være motivasjonen for noen av oss til å bli mer involvert utenfor klasserommet. Imidlertid er det mange uavhengige alternativer, og det er vanskelig å velge en. Hvis du er overveldet av antall alternativer, kan du ta quizen vår for å finne ut hvilken aktivitet du bør prøve neste gang. Hvem vet, du kan finne interesse gjennom hele livet.

 1. Hva gjør du på en typisk søndag ettermiddag?
  1. Skriv på tastaturet mitt mens jeg prøver å fullføre neste ting på oppgavelisten.
  2. Søndag + ettermiddag = Netflix.
  3. Fottur med venner!
  4. Stå opp og gjør deg klar til å starte dagen.
 2. Hvordan driver du med aktiviteter utenfor skolen?
  1. Jeg prøver å slå rekorden for det høyeste antallet enheter tatt i et semester – jeg har ikke tid til kurs.
  2. Jeg prøver å balansere lærere og kurs med nok tid til et sosialt liv og en god natts søvn!
  3. Jeg er aktivt involvert i fire klubber, forsker og jobber deltid. Jeg leter etter flere funksjoner å legge til i timeplanen min.
  4. Jeg er aktivt involvert i pinging av Netflix-show.
 3. Du våkner om morgenen til den høye lyden fra alarmen, og du vil ikke ha mer enn en times søvn. Hva forventer du i løpet av dagen for å få deg ut av sengen?
  1. Møt mine venner!
  2. Min morgenkaffe.
  3. Kurs – Gleder meg til å lære!
  4. Nå tenker jeg på det … det er ingen grunn til at jeg ikke skal sove.
 4. Vil du gå på fest eller ta en bok for deg selv på en rolig natt?
  1. Avhenger av hvilket humør jeg er i.
  2. Jeg er en seriøs introvert – jeg skal aldri gå på fest.
  3. Jeg er alltid nede på middag!
  4. Nei. Jeg vil gjerne fange noen Z-er.
 5. Hvilket land vil du reise til for å studere i utlandet?
  1. Norge
  2. Skottland
  3. Japan
  4. Jeg er ikke interessert i å studere i utlandet.
 6. Hva er din favorittmåte å utsette produksjonen på?
  1. Lese en bok.
  2. Ser en dokumentar.
  3. Organisere skapet mitt ved fargekoding.
  4. Meditasjon.
  1. Prøv å skrive! Enten det er å rapportere skoleavisen din eller lage din egen personlige blogg, kan den skjerpe kommunikasjonsevnene dine, uttrykke tankene dine og være morsom!
  2. Bli med i et konsulentfirma! Dette er en flott mulighet til å jobbe med interessante prosjekter med interessante selskaper, utvikle dine analytiske ferdigheter og få smak av hvordan konsulentbransjen vil se ut. Det viktigste er kanskje at du på et tidspunkt finner svaret på spørsmålet vi alle stiller: “Hva gjør konsulentfirmaer likevel?”
  3. Vi vet at noen fantastiske danser har beveget seg i ermet – det er på tide å registrere seg for en danseklubb! Dans er så gøy, og det er en fin måte å aktivere litt energi på. Du vil lære noen grep å vise på fester.
  4. Det er på tide å vise din entreprenørånd og starte din egen klubb! Tenk på en klubb som ikke allerede eksisterer på college og lag den selv! Selv om dette er mye arbeid, er det en veldig givende opplevelse å lage din egen klubb.
READ  Norge bøter Grinder dating-app $ 11,7 millioner for brudd på personvernet

Kontakt Waitehi Blues [email protected].

Aktiviteter, Klubber, Rådgivning, Dans, Fritidsaktiviteter, Fritidsfagskurs, Ny aktivitet, Quiz, Studentklubber, Skriving