mai 17, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Hvordan påvirker krigen barna i Ukraina?

Hvordan påvirker krigen barna i Ukraina?

Lagt ut kl. 19:14 ET (00:14 GMT) fredag ​​4. mars 2022

Ukraina trues av angrep på sine atomkraftverk


2:57


Lagt ut kl. 18:19 ET (23:19 GMT) fredag ​​4. mars 2022

Slik ser den russiske invasjonen av Ukraina ut fra verdensrommet


1:33


Lagt ut kl. 18:04 ET (23:04 GMT) fredag ​​4. mars 2022

Ikonisk Lennon-sang høres ved ankomsten av ukrainske flyktninger til Polen


1:47


Lagt ut kl. 16:55 ET (21:55 GMT) fredag ​​4. mars 2022

Bombing i Kharkiv er tatt opp i en videosamtale


2:19


Lagt ut kl. 16:54 ET (21:54 GMT) fredag ​​4. mars 2022

Mila Kunis og Ashton Kutcher lanserer kampanje for å hjelpe Ukraina


0:43


Lagt ut kl. 16:21 ET (21:21 GMT) fredag ​​4. mars 2022

Den foruroligende situasjonen til ukrainske dansere i Frankrike


1:58


Lagt ut kl. 15:23 ET (20:23 GMT) fredag ​​4. mars 2022

Dette viser russiske medier om krigen med Ukraina


3:40


Lagt ut kl. 14:59 ET (19:59 GMT) fredag ​​4. mars 2022

Stanislav Horuna: "Jeg ba om å bli sendt til røde soner"


0:47


Lagt ut kl. 14:56 ET (19:56 GMT) fredag ​​4. mars 2022

Tidligere russisk tycoon kritiserer Putin


3:56


READ  Den eldste kjente spiralgalaksen har nettopp blitt oppdaget, og det gir oss noen overraskelser