mai 18, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Hvorfor erklærte ikke NATO en flyforbudssone over Ukraina?

23:19 ET (04:19 GMT) Utgitt fredag ​​4. mars 2022

Styrken avfyrte flere kuler mot journalister i Ukraina


2:06


23:04 ET (04:04 GMT) ble utgitt fredag ​​4. mars 2022

Polen tar imot de fleste av sine flyktninger fra Ukraina


3:01


22:56 ET (03:56 GMT) ble utgitt fredag ​​4. mars 2022

Dag 9 av krigen i Ukraina: 331 sivile drept


1:07


22:30 ET (03:30 GMT) Utgitt fredag ​​4. mars 2022

Angrep på ukrainsk atomkraftverk, fra innsiden


0:46


22:03 ET (03:03 GMT) ble utgitt fredag ​​4. mars 2022

De frykter at dusinvis av mennesker vil bli fanget i leiligheter i Kiev


0:47


20:58 ET (01:58 GMT) ble utgitt fredag ​​4. mars 2022

Ukrainerne i New York lever direkte fra krigen


2:46


20:51 ET (01:51 GMT) ble utgitt fredag ​​4. mars 2022

Giron Macaluso RBA





20:13 ET (01:13 GMT) ble utgitt fredag ​​4. mars 2022

Teknologisk krig: Russland viser hvordan de bruker droner for å ødelegge mål i Ukraina





20:06 ET (01:06 GMT) ble utgitt fredag ​​4. mars 2022

CNN avlegger et besøk på Ukrainas største barnesykehus





READ  Brasil: Et hackerangrep på helsedepartementet har forhindret vaksinasjonssertifikater mot regjeringen-19.