november 30, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

I helvete, gi meg Apple Watch guidede gåøvelser

Helvete ja, gi meg Apple Watch guiding walking øvelser også

Foto: Katie Keck / Kismodo

En iOS beta-ledetråd peker på en kommende funksjon for trening fra Apple.

En iOS 14.4 beta-funksjon er delt Kaos Tian | På Twitter og bekreftet 9to5Mac Denne uken beskriver et nytt utendørs Apple Watch-alternativ som laster ned klokkeøkt når det slås på eller i nærheten av en tilkoblet iPhone. I følge en beskrivelse av funksjonen i skjermbildet som deles på Twitter, vil de såkalte Time to Walk Workouts bli slettet senere. Dette alternativet er vist i treningsinnstillingene til Apple Watch-appen, men det er ennå ikke aktivert.

Apple sendte ikke umiddelbart en forespørsel om kommentar til beta-funksjonen.

For øyeblikket kan Apple Watch-brukere også overvåke sine treningsøkter gjennom Workout-appen på Apple Watch Slik som aktiv kaloriforbrenning og flyttetid. Disse treningsverktøyene kan brukes med eller uten et mobilprogram. Som nevnt av 9to5Mac, kan dette nye alternativet indikere at den nedlastede treningen kan inneholde noe underelement, og var i stand til å finne referanser til “WORKOUT_GUIDED_WALK” i 9to5Mac beta-kildekoden.

For alt dette sier jeg: ja i helvete, gi oss gangøvelsene som veileder oss. De fleste dagene går jeg to mil når jeg går ut med hunden min eller tar henne med til parken, og når jeg føler meg stresset eller anspent, kommer jeg ofte tilbake til turøkter for et rolig sinn. Disse guidede turene hjelper ofte med å puste og grunnleggende bevissthet, men de siste månedene har jeg funnet dem til stor hjelp.

Det er uklart om treningen krever et abonnement på Apples nye fitness + -tjeneste, eller hvordan treningsøktene vil være strukturert. Personlig liker jeg å ha mange flere varianter av min fokuserte gange. Men uansett, tell meg inne.

READ  Nueva función de WhatsApp para 2021 | Esto facilitará ...