oktober 6, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

iPhone 14 lanseres i dag: Hvor kan du se den live og når

Apples Far Out-arrangement. (Foto: Apple)

Denne 7. september vil Apple holde sin «Far Out»-begivenhet hvor de vil kunngjøre den nye lanseringen iPhone 14I tillegg til andre enheter som f.eks Apple klokke.

Lanseringen vil bli holdt på Steve Jobs Theatre i Cupertino (California) og vil bli sendt til allmennheten på infobae og Tecno kl. 17:00 UTC eller til følgende tider:

Argentina: 14.00

Brasil: 14.00

Bolivia: 13:00

Chili: 14.00

Colombia: 12:00

Ecuador: 12:00

Spania: 19:00

Mexico: 12:00

Paraguay: 13:00

Peru: 12:00

Uruguay: 14.00

Apples «langt ute» store kunngjøring er lanseringen av iPhone 14, som sannsynligvis kommer med iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max og flere modeller uten miniversjonen av produktet. Selv om nye også kan bli avslørt Apple Watch Pro Det, trinn Lekkede prøver I følge 91Mobile-nettstedet vil den sannsynligvis ha en større skjerm, flate kanter og et mer robust utseende.

En illustrasjon av iPhone 14.  (Foto: ComputerHoy)
En illustrasjon av iPhone 14. (Foto: ComputerHoy)

Selv om kunngjøringen av utgivelsen av disse produktene kan være inkludert i kunngjøringen av et nytt Apple-operativsystem, iOS 16Det er ikke sikkert om den vil bli tilbudt på samme arrangement, selv om den kommer med den nye iPhonen i selskapets offisielle butikker.

Ifølge nettstedet macrumors.com, forhåndssalg Nye enheter (i hvert fall fra iPhone og Apple Watch), fra og med fredag, to dager etter lanseringen 9. septemberOg en uke senere vil den være tilgjengelig for distribusjon og salg til publikum 16. septemberOg fredag.

For deres del, ny iPad Pro Ifølge en Bloomberg-journalist som spesialiserer seg på teknologi, kan det bli annonsert under morgendagens arrangement. Mark GurmanDen kunngjorde at presentasjonen av dette produktet kan være i september eller oktober.

Den nye iPadOS 16-oppdateringen kan nå brukere i oktober, en måned etter Apples Far Out-arrangement.  (Manjana)
Den nye iPadOS 16-oppdateringen kan nå brukere i oktober, en måned etter Apples Far Out-arrangement. (Manjana)

Hvis dette er tilfelle, i motsetning til andre muligheter, vil ikke iPad Pro bli annonsert sammen med en oppdatering av operativsystemet. iPad OS 16, men programvaren kommer neste måned på grunn av forsinkelser i utviklingen. Hvis presentasjonen av dette nye produktet finner sted i oktober, vil begge (iPad og iPadOS) være kompatible, og det vil ikke påvirke oppdateringen for brukere som allerede har en enhet i den linjen.

READ  Disse 6 spillene på Prime Gaming er gratis i januar

På sin side, Mac-enheter, samt det nye operativsystemet macOS 13 feat, vil ikke bli sluppet på markedet før i oktober. I følge selskapet vil følgende modeller motta macOS-oppdateringen: iMac (2017 og utover), iMac Pro (2017 og utover), MacBook (2017 og utover), MacBook Pro (2017 og utover), MacBook Air (2018 og utover). ), Mac Mini (fra 2018), Mac Pro (fra 2019).

Fortsett å lese: