september 23, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

James Bond -ikonet Aston Martin DP5 treffer Rocket League en stund

Trenger du å betale $ 10 for å bygge rakettforsterkere for James Bonds ikoniske Aston Martin DP5 -bil og bruke den til å score mål som bryter tyngdekraften med en gigantisk ball? Rocket League Offisielt aktivert fra torsdag 29. juli til 4. august.

Epic Games -utvikleren Zionics sier at den har signert en flerårig avtale med MGM og Aston Martin om å bringe 007 til bilspillet – selvfølgelig klassikeren på 60 -tallet Gullfinger Men mer nylig har de stjålet opptak Himmelfall Og kommer Ingen tid til å dø.

Kan jeg kjøpe den? Na – Bortsett fra teaseren øverst i dette innlegget, ser det ikke ut til å være mye bånd om det Rocket LeagueAnnet enn den historiske forbindelsen til DB5 med eieren. Jeg ventet ikke Ejektorseter, Men sionikerne forteller meg eksplisitt at det ikke vil være andre gadgetanimasjoner enn Bond -versjonen. Gjør Snasy hemmelige automatisk roterende lisensplater til en enkel dør for en rakettmotor? Jeg tror det er noe.

Jeg sparer nok de pengene Legos gadgetfylte DP5-modell, Når jeg blir nostalgisk Disse bildene tok jeg i ekte Bond -biler På London Film Museum. Jeg titulerte noen av dem bilder Til Kismodo Hvis du liker det, her er innlegget mitt Mye Noen flere innebygde annonser enn jeg så sist.

De Rocket League DB5 koster 1100 studiepoeng eller omtrent $ 10. Den leveres med “007s Aston Martin DP5 -lakkering (ligner på Aston Martin Silver Birch), lyd fra Aston Martin DP5 -motor, Aston Martin DP5 -hjul og Reel Life Decal.

READ  Epic Games tildelte Apple $ 6 millioner på slutten av rettssaken