august 8, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Jazmín Beccar Varela, 20 år Rebelde Way: Fra jobben i et multinasjonalt selskap til en familie med kjæresten

Jazmín Beccar Varela, i dag, to tiår etter TV-arrangementet

Bestått 20 år med raseri Opprørsk måte Og mens mange av hovedpersonene fulgte deres vei i media, bestemte andre seg for å holde seg unna Flashes. Dette er det siste tilfellet Jasmine Becker Varelasom spilte LujanKarakterens beste venn Camilla PortonabaEn annen av skuespillerne og skuespillerinnene som rett og slett valgte et liv uten uttrykk, i løpet av disse årene, produserte stripen. Chris Brown Oppfordret til overdreven vanvidd blant tenåringer. Fordi, ifølge Jasmine Fjernsyn, det er ingen måte å gå ut på gaten uten at et opprør av mennesker dannes på sekunder for å be om autografer. Selvfølgelig, i 2002 var det ikke tiden for selfies ennå.

«Det var under eksamensturneen jeg ble rørt Jeg husker at jeg ikke kunne holde meg i bowlinghallen: Jeg måtte forlate festen klokken to om morgenen fordi de ikke tålte meg og omringet meg.. Jeg klarte det ikke som en stjerne, men fordi jeg var i en av vennene mine, var jeg i en helt annen bølge: Jeg kunne ikke nyte det, sier han, fortsatt overrasket over minnet. «Det gjorde vi ikke. se for deg denne utstillingen. Jeg prøvde å endre hverdagen min, og så innså jeg at jeg ikke kunne fordi jeg har ødelagt turene til vennene mine.«.

Rollelisten til den første sesongen av Rebelde Way, ledet av Fernán Miraz, Luisana Lopilado, Felipe Colombo, Benjamin Rojas og Camila Portonaba.
Rollelisten til den første sesongen av Rebelde Way, ledet av Fernán Miraz, Luisana Lopilado, Felipe Colombo, Benjamin Rojas og Camila Portonaba.

Han trekker imidlertid frem det enorme vanviddet de opplevde i Israel, landet de turnerer: «Det er en annen ekstrem. jeg husker det De gikk ombord på kombiene våre da vi dro. Vi måtte også bytte hotell fordi det første stedet vi bodde på var booket…det var sprøttJeg hadde den besettelse at det ikke fantes noen som meg».

READ  En luksus! Utrolig rom med døtrene til Wanda Nara og Mauro Icardi i Buenos Aires

I dag, i en alder av 36, husker Jasmine den tiden med stor glede fordi hun også vet hvordan hun kan knytte gode vennskap med noen av sine tidligere kolleger. Blant dem er Portonaba, som holder kontakten med henne – han besøkte henne i september i Bariloche, hvor hun bor i et samfunn – og han har bare ros: «(Camilas) superpersonlige avgjørelse, den er 100. % ekte og Det betyr at hun er veldig bestemt, hun tar avgjørelser Når de blir tatt, tar hun dem på alvor. Nei Instagram, sosiale nettverk og mens du går, forstår du hvorfor: du lever i en annen verden, langt fra media, noe som betyr at du egentlig ikke er det, nei.. Hun vet alt som skjer i landet og er knyttet fra den virkelige siden til menneskene hun velger.

Jasmine Becker Varela med Camila Portonaba i Rebel Way
Jasmine Becker Varela med Camila Portonaba i Rebel Way

«Vi kom alle fantastisk godt overens, vi var tenåringer, det var ingen egoproblemer, hovedpersonene ble aldri hovedpersoner mellom oss: de var fortsatt én. Vi var en vennegjeng», husker han om nærheten til opptakene, og innrømmer at de var mange på grunn av blooserne og latterutbruddene som oppsto mellom dem. Måtte slutte.

En upartisk gave

Jasmines mor TitusI to år hadde hun vært sammen med sin forrige partner, Franco Stivala. Han er utdannet journalist og jobber i bedriftskommunikasjonsavdelingen i et internasjonalt selskap. For en tid siden bestemte han seg for å formalisere et forhold Sofia Akatoli, som han allerede bor sammen med, og klarte å skape en blandet familie. «Vi oppmuntrer oss selv til å leve lykkelig, leve fritt og ikke bekymre oss. Å se livet, kjærligheten og hverdagen. For det er lykke, det er det Oppmuntre deg selv til å være lykkelig. Ikke glem at livet er kort, elsk og vær glad. Den som følger deg, er utrolig; Og den som ikke går glipp av det», skrev han i et innlegg på Instagram-kontoen sin 26. april. Lesbisk bevissthetsdag.

READ  Google Pay: Lagre, betal og administrer

Utover å vise hverdagen din, legger du igjen de vakreste meldingene på sosiale nettverk.

Jeg prøver å normalisere det. Sannheten er: Livet mitt er veldig vanlig. Y Jeg håper mange kan leve slik jeg lever. Jeg prøver å vise at: du kan være fri og glad og naturlig. Vi sa på et tidspunkt at dette ikke er normalt, det er derfor jeg bor i huset mitt med kjæresten min, sønnen min er her, bor hos oss og later som ingenting har skjedd. Så går han med faren sin. Vi er en superblandet familie og vi er alle i det sammen. Man kan fortsette å jobbe i en bedrift og leve et normalt liv. Faktisk er det målet, å gjøre noe synlig og normalisere slik at alle i samme posisjon sier: «Ah, stopp, jeg kan ha et helt normalt liv.»

Jasmin Becar Varela med partneren Sofia Akatoli
Jasmin Becar Varela med partneren Sofia Akatoli

– Tror du det fortsatt er mange som ikke kan leve normalt?

Det er de som spør om du kom ut av skapet eller ikke… når det spørsmålet er der, er det et skap. Så tanken er at folk aldri trenger å komme ut av toalettet eller ut av mørket., som visste at et normalt liv kunne bli elsket og levd av hvem som helst. Det er klart at idealet ikke trenger å normaliseres, men de som kan leve det, vi må likevel ta jobben for å vise andre at det ikke er så lett for noen, men da blir alt mye lykkeligere. . Det er alt vi kan leve med i dag. Andre er fortsatt deprimerte på grunn av seg selv eller på grunn av familien sin eller på grunn av miljøet.

READ  Kate Rodríguez snakket om rykter om en konfrontasjon med Gerardo Rozín: "Jeg hadde mange forskjeller med ham"

— Utnytter du antallet følgere til å levere disse meldingene?

– Ja, selv om jeg ikke vil være sliten eller flaggbærer, prøver jeg.

"Alltid stolt"Jasmine Becker Varela skrev i et av sine nylige Instagram-innlegg.
«Alltid stolt», skrev Jasmin Becar Varela i et av sine siste Instagram-innlegg.

Vil du opptre igjen?

– Jeg er veldig fornøyd med dette, men her om dagen spurte representanten min meg. Jeg sier aldri nei, når jeg får sjansen vil jeg handle og så videre, men det betyr ikke at jeg aktivt leter etter det i dag. Nettverksgreien vokste og jeg hadde mange følgere Jeg kanaliserer mye av det jeg gjør på Instagram og gjennom det, men jeg gjør det ikke av ønske om mer. Følgere, men fra en side som viser min hverdag. Jeg vet ikke, det må være noe som gleder følgerne mine. Hvis jeg en dag kommer tilbake til skuespillet, blir det med fullt ansvar. Jeg gjør ingenting halvveis.

Fortsett å lese: