august 10, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

– Jeg har bare ett barn – VG

Familiedrømmer: Carina Doll har vært «singel» siden hun var 30, og jeg håper hun snart møter noen som kan dele livet hennes. Foto: Gisley Adstad

Den norske artisten (35) har de siste årene vært gjennom mange kortsiktige forhold til unge mennesker. Nå bestemte hun seg for å endre kurs.

Fredag ​​ga artisten Carina Doll ut sangen «Mammagut», basert på egne erfaringer i kjærlighetslivet. Og det var som en berg-og-dalbane, sa hun enig. Dette er fordi etter å ha vært i mange langvarige forhold i 20-årene, har 30-årene gitt de mest kortsiktige forholdene noensinne. Med små barn.

– Hvis jeg var klar til å forplikte meg, ville jeg gå for litt variasjon. Jeg trengte å være litt friere, og så gikk jeg etter noe jeg ikke var så innstilt på, sa hun til VG.

– På hvilken måte?

– Jeg synger i sangen, og jeg tror mange mennesker kan identifisere seg. Mange selvopplevde ting. Det var en tid da jeg gikk etter små barn, for i min alder kan de få et andre barn, gifte seg og så videre. Da vil du møte andre utfordringer enn du har gjort før, forklarte kunstneren.

Husker du dette? Her er den galne parodien på Carina Dolls «Skam» -stjerne:

Det er ingen hemmelighet at 35-åringen synes hun er for gammel for sin alder, og hun vet at hun må «bremse ned» for å finne mannen i drømmene sine.

– Jeg sa alltid at jeg ønsket å få barn sent, nå er det slik det er. Selv om jeg ikke er stresset, vil jeg oppleve å få barn. Jeg er sent, jeg må gå og finne den rette. For fire år siden kunne jeg ikke være alene, jeg var helt redd. Nå kan jeg finne ro i meg selv.

READ  Bilder: 3100 år gamle gjenstander avdekket fra smeltende is i Norge

Veteran: Kareena Doll deltok i Melody Grand Prix tre ganger, forrige gang i 2019 med sangen «Hold Me Down-sang. Foto: Trand Solberg

– Hvor mange barn vil du så ha?

– Vel, jeg har bare en baby. Med mindre jeg umiddelbart blir truffet av tvillinger, ha ha. Nei, jeg har ikke en «manual» om hvor mange barn jeg vil eller når jeg skal gifte meg. Kareena Doll sier at jeg alltid prøvde å fokusere på karrieren min, og så kom en annen veldig naturlig, hun insisterte på at hun hadde det bra med seg selv.

– Jeg beveger meg mye og har mange baller i lufta. Det følger med noen dateringsvarianter til du finner den rette. Jeg håper dette skjer. Nå er jeg ikke kuttet på Tinder‌ og jeg vil ikke «jakte» på den måten. Selv om mange ser på meg som singel, har jeg vært i et forhold de siste fire årene. Men jeg snakket ikke så mye om det, sa hun til VG.

VG Rabattkoder

Handelssamarbeid med Kickback.no