november 28, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

"Jeg kan noe om statsvitenskap"

“Jeg kan noe om statsvitenskap”

Colorado-senator Silvio “Beto” Ovelar sa at den andre av den utøvende makten og kandidaten til presidentskapet i republikken, Hugo Velázquez, vil måtte jobbe for å posisjonere sitt image foran innbyggerne, tatt i betraktning at tallene reflektert i meningsmålinger De favoriserer kandidaten Santiago Peña, fra Honor Colorado-bevegelsen.

«Hugo Velázquez må prøve å posisjonere seg, tallene gir ham ingenting, sammen med Calé Galaverna så vi tallene hjemme hos ham, på bursdagen hans og han overrasket oss, men jeg kan ikke være hensynsløs (av å telle tallene fra meningsmålingene). Vi har en hest til å vinne derbyet og en annen som holdt seg i katteluken, sa han.

Les også: Itaipu: «Hvis Brasil tror at vi senker armene og venter på jul, kommer det med alt», sier de

I den forstand nevnte han at han kan noe om statsvitenskap, og derfor tolker han perfekt indikasjonene på at tallene reflekterer til fordel for Peña. “Her snakker vi om sjanser og muligheter, men jeg kan ikke ikke lese tallene, jeg forstår ikke astronomi, fysikk og kjemi, men jeg forstår noe om statsvitenskap og jeg vet hvordan jeg skal lese meningsmålinger eller i det minste tror jeg at jeg kan lese, men det er ikke mitt sted å gi tallene, det ville ikke vært forsvarlig, sa han.

Når det gjelder hans oppfatning av Colorado-partiet, sa parlamentarikeren at han ser på situasjonen som gunstig. “Hvis partiet oppnår en minimumsforståelse, en rød konkord som skjedde ved forrige kommunevalg, er de veldig gode,” sa han i kommunikasjon med radio 1020 AM.

Det kan interessere deg: Tidligere kansler kvalifiserer som et tilbakeslag som legges inn uten konkurranse til utenrikstjenesten

READ  Ærlig talt kan det nye mettende dietten være enda bedre enn keto for vekttap