august 10, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

– Jeg mistet bestemoren min – VG

Flott spill: Mats M ల్లె ller Dohli gjorde en god innsats mot Østerrike. Etter kampen brast han i tårer i et intervju med TV2. Foto: EXPA / Florian Shrotter

Oslo / Wien (VG) (Østerrike – Norge 1-1) En spesiell mann husker landslagskapteinen Mats M ల్లె ller Dohley (25) etter de heroiske forsøkene han og lagkameratene gjorde mot Østerrike.

En 25 år gammel mann fra Oslo lå tom i øynene nedenfor TV2 Intervju Neste Drawdown I ఫ Group Final av Nations League. På telefonen til VG rett før midnatt forklarte han: «Tøff høst, selv for meg personlig.»

– Jeg mistet bestemoren min i høst. Jeg lurte på hva hun ville sagt hvis hun så på meg som den norske kapteinen, og hva hun ville sagt hvis hun så meg spille denne kampen. Samme, og hvordan alle på laget ble venner på kort tid og fant hverandre. Jeg er veldig stolt av hele teamet og hvordan støtteapparatet løste en slik ordning på bare en dag, bekrefter Mats M ల్లె ller til Dahli.

Han ble erstattet av alternativ manager Leif Gunner Smerud som kaptein for Norges-kampen mot Østerrike. Dolis 24. For Norge. Basert på hans spill i Wien var det ikke det siste, ikke engang da landslaget på topp kom tilbake.

– Jeg er veldig glad og stolt. Jeg ble sint da vi gikk inn, men vi to måtte, og da gjorde det ikke så mye. Vi mistet en liten struktur, da måtte vi begynne å gjøre endringer og folk falt i transe. Trenerteamet er «utmerket. De måtte stadig justere det som skjedde på banen, sa 25-åringen.

Det kriselandslaget opplevde tydeligst ble sett på som en pisk- og signal spiller på venstre ving: stadig stresset med en gul bandasje på venstre hånd. Den 20 år gamle debutanten J గ rgen Strand Larsens lange ben spilte ham 53 minutter senere til 1-0.

Dahlie ble frigjort fra Martin Hintereger, men den østerrikske forsvareren så ut til å være så nær ham som Norge kunne straffes. Jenk-spilleren var fortsatt ferdig, og med nummenhet i høyre ben sendte han ballen utenfor den lange stolpen.

– Jeg skjønte at det var en straffesituasjon. Problemet er at jeg er en altfor ærlig fotballspiller. Det er ikke alltid positivt. Og ikke å score på det er typisk for meg, må jeg si. Men det var ikke rettferdig, siden Ghayas scoret senere, husket han.

– Tror du at du kan gå til bakken og bli straffet?

– Nei. Men hvis det er tydelig kontakt, bør jeg gå ned. For da blir det straff. Det var så ille for meg, han nevnte som selvkritisk.

Les også

Nesten en suksess i Wien

– Hvordan så underdogen ut før kampen? Så det ut som en vanlig internasjonal kamp, ​​eller var det annerledes?

– Helt annerledes. Det var kvalmende, vi ble kjent på kortere tid og hadde samtaler med hverandre i to eller tre minutter her og der. Utrolig hvordan alle kom på energi og humør. Når vi la en plan, begynte vi å tro at vi kunne gjøre en bedre kamp. Så kom nerven også. Da har du ikke en hel underdog-følelse, beskriver den belgiske proffen, som ble erstattet av klubbkamerat Christian Thorswed etter 67 minutter.

READ  England slo Norge 8-0 i kvartfinalen i EM for kvinner.

Tøff start i Genk

Den 25 år gamle tyske kultklubben forlot St. Paul til fordel for Zenk I januar, En liten overraskelse for de fleste. På 11 måneder var han i stand til å oppleve fire trenere, og Corona-utbruddet avsluttet ligaen brått i vår.

Stell Solbaken ble deretter med i F.C.

– Det er tøft også. Jeg spilte ikke i det hele tatt og ble droppet fra laget. Jeg tror tilnærmingen jeg viser i dag er det nivået jeg er på alle måter. Det var ingen enkel situasjon, men jeg hadde en god følelse av kampen, «sa Dahli og forklarte hvorfor:

– Jeg spilte en treningskamp på fredag, scoret et mål, hadde en målscorer og fikk straffe. Jeg har ikke spilt på to eller tre måneder, så 30 minutter er viktig. Selv om situasjonen var vanskelig, sa han at det var bra å tjene penger når jeg var godt trent på alle måter.

Han snakket med Zenk Management om fremtiden, men det var før trenerbyttet:

– Så nå er det ikke stort å si. Nå er det blanke ark med den nye treneren, og så får vi se hva som skjer. Så det er veldig viktig, med bare 20 minutter igjen av klubblaget siden august, sies det at midtbanen er farlig.

VG Rabattkoder

Handelssamarbeid med Kickback.no