mai 18, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

«Jeg turte ikke å si farvel til ham. Jeg er så lei meg.»

Etter smertene det forårsaket Død Gerardo Rosin Blant dine venner, familie og publikum, Luis Novarecio Han utviklet en sterk Mia Gulpa da sjåføren og produsenten fant ut at han var uvel og fortalte hvordan han oppførte seg.

Spørsmålet ble reist av Andy Kuznetsov Når det gjelder forholdet hans til Rosin, var Lewis ærlig PH, vi kan snakke: «Han er en venn av Gerardo. Vi krysset veier i Rosario (de ble begge født), vi jobbet på forskjellige radiostasjoner, og da jeg kom hit, ble vi sammen, «begynte han.

«Jeg har et spesielt problem med det fordi jeg ikke har det Våg å si farvel til ham. Da jeg fikk vite om sykdommen hans fra Daniel Hadath, visste jeg at det som skulle skje var uunngåelig, jeg kunne ikke. Det som skjedde med ham virket urettferdig for meg, «sa han på overflaten av huden.

«Jeg hadde ikke mot til å si farvel til Gerardo Rosin. Da jeg fikk vite om Daniel Hadads sykdom, visste jeg at det kom til å skje, og det kunne jeg ikke.»

I tillegg husket han hvordan det var Siste samtale Med Gerardo: «Jeg ringte ham og han ble sint fordi jeg ikke ringte ham snart.. Vi avtalte å møtes. Selvfølgelig er jeg vanskelig, jeg dro ikke.»

«Da Rozín døde, følte jeg meg som en feig og matt … kunne ikke møte den historien. Det var så vanskelig. Jeg beklager. Beklager.»

«Da han forsvant, skjønte jeg at jeg var feig og kjedelig, ute av stand til å møte historien.. Dette er veldig vanskelig. Jeg angrer på det. tilgi meg. Jeg vet ikke hvordan jeg skal takle et slikt faktum, jeg aksepterer det ikke, ”lukket nattens gjest med et åpent hjerte.

READ  NIO Inc. (NYSE: NIO), Belway PLC (OTC: BMWYY) - Rapporter antyder at Tyskland kan være Neos neste stopp etter en tur til Norge