oktober 6, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

«Jeg vil ikke dele min»

Han Pompida I Første plan Juana VialeEtter å ha blitt introdusert Myrta Legrand Kvelden før, og da temaet sjalusi i forhold kom opp, var programlederen De berømtes hotell Det var ærlig Hans forhold til Roberto García Moritan.

«Det tviler jeg på. Ja, innrømmet han mellom latter da syklusens animatør ville vite hvordan han følte det. «Jeg ønsker ikke å være politisk korrekt. Jeg vil ikke dele min, men på en god måte. Jeg har ikke gjort noe galt, sa han.

«Jeg liker ikke å dele skatten av forhold. Vi snakker mye om hva som vil skje i fremtiden hvis han fortsetter i politikken. Shakti bærer også mye energi,» innrømmet han.

«Jeg er sjalu på tiden hennes. Jeg vil dele Anas øyeblikk da hun ble voksen så fort.»

Pompida fortalte Roberto Garca Morton hvorfor Sela

Modellen gjorde en forskjell ved å si at sjalusi ikke er for noen spesiell kvinne, det er for hennes arbeid. «Representantenes hus er veldig spent fordi landet trenger det. Det må du ta hensyn til. Jeg misunner tidene hans,» sa han.

«Jeg vil være dronning, det er som om du alltid ser på meg,» spratt Juana inn. «Geni. Del øyeblikket da Ana vokser opp så fort», lovet han Hennes ett år gamle datter.

«Han er ikke sjalu, jeg er aldri sjalu. Jeg er veldig engasjert i forholdet mitt. Hvis jeg er sammen med noen, har jeg bare øyne for den personen.