desember 9, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Jiros gripende historie etter å ha hatt et tidligere slag: “Dette er en krise forårsaket av et angstanfall. Jeg kunne ikke uttale sønnens navn.”

Ble invitert til Lunsj med Mirta Legrand, Rotasjon Ultrace Det driver Juana Viole I stedet for bestemoren, Zyro Åpnet hjertet hans Og ga detaljer om den vanskelige helsen han hadde midt i epidemien.

Jeg hadde et problem, nettopp krisen forårsaket av angst. Dette er en pre-ACV tatt til rett tid, Jeg tror jeg led i august i fjor, ”begynte sangeren før det forsiktige synet av de andre gjestene.

«Jeg spiste alene i huset mitt, og plutselig begynte jeg å si upassende ting. Jeg kunne ikke uttale det godt, jeg ringte sønnen min Yako, jeg kunne ikke si navnet hans, han sa “Yakio”.. Så jeg dro til Favloro Og jeg ble innlagt på sykehuset. Heldigvis etterlot det ingen fortsettelse, men det vil selvfølgelig ende med et slag, la han til.

“Jeg hadde et problem, en krise forårsaket av angst. Det var en pre-ACV tatt til rett tid. Heldigvis ga den ingen oppfølger, heldigvis. Nå har jeg det veldig bra.”

Senere sa kunstneren at han var inspirert av maleriet: “Det skjedde med meg på grunn av angst. Psykiaterens diagnose, og så tok jeg flere økter, som var et veldig sterkt angstanfall ”.

“Jeg hadde også mange problemer sammen. På den tiden var jeg på et rom i Favloro og min kone (Teresa Science de los Terreros, Som døde i juli i fjor Etter å ha lidd av kronisk sykdom de siste årene) ble hun også innlagt på sykehuset 20 meter unna, og jeg kunne ikke se henne på to måneder uten å se henne. Generelt har angst skjedd med mange. Nå har jeg det bra“, Fjell.

READ  Candy Dinelli fordømte overgrep på nettverkene hennes og ble kastet fra en bar