august 13, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Juana Repetto og Reena Reichs reaksjon på myten om at hun er datteren til Ricardo Darren

Juana Repetto Besøkte denne lørdagen ph Vi kan snakke Hvor Andy Kuznetsov Spurte ham om langvarige spekulasjoner om Den myten Ricardo Darin Var faren hans.

Ja OK Darren og Reena Reich hadde et forholdMange år før Juana ble født, var det også Juanas mor Torrebio Y Warbringer Lovet det Han oppdaget at han «allerede var voksen» Rykter og Han hilste på Ricardo og Sino som «pappa» og «bror»Henholdsvis.

«Jeg vet ikke, det var mye snakk om dette, men jeg vet ikke. Jeg bodde overfor Ricardo, og han spurte meg «Vet du dette?», Jeg begynner å Google Der fant jeg alt og sa: «Jeg er den samme, jeg er den samme».la Joan til.

Juana Repetto husket at hun snakket med moren om rykter om at hun var datteren til Ricardo Darren.

«Jeg sa til moren min «Har du hørt om dette?«Den bare sto der. Blind tro på min gamle. På den tiden gjorde pappa det for andre gang Lørdagsbuss Han snakket om det da han var George Real Han snakket som om han var bekymret. Dette er ikke en spøk, og selv om jeg tok det bra, er det ikke et tema som burde være morsomthusket Joan.

«Han sa til meg «Hvis du er usikker, skal vi gjøre DNA-testing i Chile, så det er ikke svindel her».. Jeg sa «nei» fordi jeg var dum, jeg var på festen, og jeg kommer ikke til å reise til Chile på tre dager med faren min, «spøkte Andy med ham om Reena.

READ  Angel de Britos emosjonelle farvel fra Lam: "Vi går lykkelige og veldig stolte"

«Hun brydde seg aldri om det fordi hun var helt sikker. Han sa til meg: «Jeg har ikke misbrukt faren din på 8 år, jeg var sammen med Ricardo da jeg var 18, jeg så ham aldri igjen«. For meg er ikke dette et problem, avsluttet Juana.