juni 25, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Kan ikke signere rødt bånd på T-skjorter

Millionærens tidligere målvakt husket tiden sin i Nunes Club og følte at det var noe «veldig forbudt» for lagets spillere.

© GettyEnrique Bologna husket tiden på elven.

Henry Bologna Selv om han bare spilte det største målet på 18 kamper, etterlot han et levende minne fra tiden han var i elven. Til tross for mangelen på kontinuitet klarte han å vinne ni titler Han dynket elveplatens DNAI den grad ja tok han det på egenhånd En ivrig intern regel av millionærkomplekset Avslørt i et intervju i går.

«Jeg snakket med Marcelo og han forsto meg, og det var ikke lett å fortelle ham at han ikke fulgte etter. En film som aldri trodde jeg skulle forlate hvis den jaget meg. Men familien min ønsket også å se meg spille og Bonfield dukket nettopp opp, «Beato begynte å rapportere om årsakene som førte til at TyC Sports forlot klubben i en vanskelig slutt.

Selv om den 40 år gamle målvakten ikke spiller på søndager, fant han sin stilling i millionæren som relevant. «Jeg føler at elven har forlenget livet mitt siden det var fem og et halvt drømmeår. Jeg gjorde meg klar til å spille i hver kamp. Dette er en trainee som krever av deg hver dag. Fordi treneren og klubben krever det. Dagens krav fikk meg til ikke å tenke på annet enn trening og skuespill«, påpekte han.

Dessuten spurte de ham om figuren Marcelo Gallardo Spesielt og mest prisverdig: «Han er så annerledes, han er den perfekte personen for en stor klubb som River. Faglig og personlig kan klubben gå videre og senke linja. Gjør det hele til en familie.»

Interessant regel for elvecampus

Nåværende spiller Bonfield Han ble også konsultert om den interne regelen til millionærkomplekset som forhindrer signaturer på det røde skjortebåndet. «Jeg vet ikke hvor det kom fra, men noen ganger klør jeg litt i buksene med vilje fordi jeg vet hvem jeg har å tilby skjorta til, det kommer en viktig utfordring. Så vi lo. Jeg vet ikke hvor det kom fra, men det var fullstendig forbudt. Forbudt«, Han var enig.

READ  Hev Chicago Steel Mike Karman som daglig leder