januar 24, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Karekas enorme tilståelse om overføringen fra Boga til elven

Betraktet som en ‘forræder’ av fansen i lang tid போகா For å ha forlatt klubben for å ha på seg sin livslange konkurrentskjorte, Elv, Ricardo Carreca Han kom med den største tilståelsen i en samtale med Alejandro Fontino på ESPN-showet. Ordene er flere, ordene er mindre, det er den nåværende treneren for det peruanske fotballaget, på avstand, Denne overføringen fra Boga til elven kvalifiserer som en feil for hans sportslige karriere.

«Oscar (Rugeri) har en annen visjon, men Jeg synes ikke dette er en god avgjørelse. Mer i mitt tilfelle. Jeg tok ikke gode avgjørelser, og Suksessen til mange ting i idrettslivet vårt er forbundet med at folk tar gode avgjørelser«Da programlederen spurte om dette, svarte El Tigre.

Ser deg også

Kareka (og Rugeri) sin utgang fra Boca skjedde innenfor rammen av et subtilt økonomisk øyeblikk for selskapet. “Vi ønsket ikke å gå for det elven ga oss, vi ble halvparten (i Boca). Men situasjonen var så mørk, så håpløs … de kunne ikke gi oss noe, det var utenkelig, det var enestående i Bogas historie, “sa han i midten av 2020. Nå la han til det spesifikke kapittelet som ledet dem. Å kreve inngripen fra de argentinske fotballspillerne forent for å oppnå operasjonell uavhengighet og å tilby dem mange flere innrømmelser fra et økonomisk synspunkt: “Rugeri og jeg ønsket ikke å dra. Vi ønsker ikke å dra, men De ga oss en avvist sjekk, og vi bestemte oss begge for å dra.

Test etter avslutning

Boca-fans var rasende over situasjonen, med kjølvannet av overføringen til Kareka-elven. “De fortalte oss om alt, de satte opp plakater. Det var vanskelig for meg å være startende på landslaget fordi det fikk meg ikke lagt merke til. Jeg mistet posisjonen min,” forklarte han.

READ  Real Madrid-PSG-krigen forverres på grunn av Mbappé-signering: "De kan ikke fortsette slik, la dem stoppe"

«Folk i Boca biter meg hver gang jeg går (fange) med Vélez, Independente. De fikk meg til å føle. Over tid har jeg alltid vært respektfull overfor Boca-fans: Jeg gjorde aldri tegn når de fornærmet meg eller noe sånt, la han til.

Introduksjon til Boga: Hvordan “Touch the Sky with Your Hands”

“Da jeg var gutt visualiserte jeg introduksjonen i Boca, og når jeg gjorde det ville jeg alltid at den skulle berøre himmelen med hendene mine. Det forandret livet mitt. Dessuten begynner du allerede å bli kjent. Boca er noe unikt. Du går til gatene og 80% (det kom fra Boca). Vel, fra elven skjønt. Men fra Boga kommer de ut overalt.