juni 29, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Kate Rodriguez sin bemerkelsesverdige kommentar til Alex Kanigia på The Hotel of Fame

Han var på vei De berømtes hotell Ga til å snakke Kate Rodriguez For hans høye profil Den andre er dens karakteristiske fra begynnelsen Sterk personlighet Alex Kanizia. Så den tidligere danseren Showmatch Den andre siden sa Veldig sensitiv i media.

«Han virker for meg å være en fyr som går gjennom livet som dette, og mange mennesker identifiserer seg med ham. Alex var veldig gøy for meg,» sa Panamanian i et intervju. Infiltratører.

Og han ble overrasket over å se sønnen sin Mariana barnepiker. «Han ser ut til å være veldig innadvendt. Halvt trist, selv om han ser det motsatte ut,» sa han Vinblomst Han støttet sin observasjon. «Jeg innbiller meg Alle familieproblemene du har«, påpekte han.

«Selv om dette kan virke helt motsatt, er det litt trist.»

Kate Rodriguez fortalte meg hvordan jeg virkelig ble vant til Zira Nara i Morphy

Kate Rodriguez Han snakket ikke bare om arbeidsforholdet han kunne ha med henne Gerardo Rosin Innsiden Morfi, alle ved bordet Og innvendig Morphys rock, Han avklarte også hvordan forholdet til ham var Zira NaraProgramleder for et av showene Telefon.

«Jeg skal snakke om Morphy, alle ved bordet, Dette er prosjektet jeg har jobbet mest med. Han var sjåfør, produsent og sjef. Han er en karakter, slik jeg vil at han skal være.»Kate forklarte Veldig tidlig på morgenen (mandag til fredag ​​kl. 10.00 City Magazine)

Og setning: «Han ga meg et sted å uttrykke meg. Det gjorde ham glad fordi han likte det. Jeg tok ikke den plassen fra noen. Tror du han var kjedelig nok til å ikke fortelle meg at han og Zaira var sjåfører? «Var han bare sammen med Zira? Gå til han og spør hvem jeg er, han kjenner meg godt, jeg oppfører meg bra. Jeg jobbet med henne i mange årKate Rodriguez reagerte og ødela versjonen.

READ  Hva skal du se etter på Netflix? De første scenene du ikke kan gå glipp av denne helgen