juni 29, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Kina fordømmer Suarez for å ha trakassert Angel de Brito og får skarp respons i luften

Dette er ikke første gang Maria Eugenia «La China» Suarez Viser til forfølgelsen han opplever fra et felt innen underholdningsjournalistikk. Skuespillerinnen har gjentatte ganger nevnt «grusomheten» hun har til noen journalister som er dedikert til underholdning. Dette er et resultat av Twitter-tråden som har sirkulert de siste timene Britos engel Allerede Yanina Torres Som hovedpersoner kom oversetteren tilbake for å etablere sin posisjon.

I videoen delt av skuespillerinnen selv Historier Fra Instagram, Han avslørte: «Jeg fikk en Twitter-tråd som så ut til å oppsummere det jeg alltid nevner og trakasserer. Og dette er ikke stedet å bli berørt, fordi jeg gjorde en feil, jeg gjorde en feil som alle andre, men jeg snakker om en forfølgelse, jeg har aldri snakket så dypt om det, fordi det er vanskelig for meg, det gjør meg nervøs.Jeg fant denne boken som nøyaktig beskriver grusomhet og forfølgelse, og jeg deler den. Det er vanskelig for meg å se det, for noen ganger sier jeg at ting ikke påvirker meg, eller jeg har en enorm rustning fordi jeg ikke har noen andre, det er stygt, vondt, jeg skammer meg. Mange ganger føler jeg meg trist, og nå tror jeg at jeg er i et sterkt nok øyeblikk til å snakke om det.

Etterpå fremhevet Suarez: «Jeg har allerede passert det som må skje, og jeg har allerede beveget meg bort fra menneskene som trenger å komme vekk fra meg. Jeg er omgitt av gode, jeg er god, jeg tror dårlig er over. Jeg klarte å komme meg rundt med gode advokater, vennen min som jeg ikke kunne fortelle hvem han var, hjalp meg mye og jeg vil alltid være veldig takknemlig. Jeg er representert av en advokat som er veldig human og han hjelper meg mye og vi går videre. Og det fungerer, jeg håper ingen andre gir dette videre.

READ  Hvem er faren til Modilda, datteren til Louisiana Salazar: Mariano Cabrola fortalte det han visste

Tirsdag kveld delte de de Video fra Kina, og Angel de Brito og Yanina LaDore Besluttet å svare på påstandene hans. Syklisten tok først til orde og lovte: «Jeg vil gå rettens vei med Kina, jeg har ikke noe problem og avklarer alt jeg vil. Martin kom og lette etter meg i Fierro og danset med meg hele natten, vi pratet, kranglet litt og danset godt og hun ba meg danse. Det virker på meg som en dommer kommer til å le når han ser den samme personen som sender dokumentbrevet gå på en fest full av journalister med sin nye kjæreste og gidder å danse på festen. . Det er ikke den minste konsistens, men vi går til retten og alle sier hva de vil.

For sin del, Lahore kommenterte: «I mitt tilfelle, for eksempel, jobbet jeg for pressen, og det var ingen trakassering eller raseri eller noe, fordi det var et øyeblikk med Wanda og Icardi-nyheter. Jeg har alle bevisene, og han kan aldri nekte noe. Jeg sa. Jeg forstår ikke når han ofrer seg. Pambida ble ikke ofret, Wanda ble ikke ofret, Doble ble ikke ofret, Denne kvinnen har et alvorlig problem, i stedet for å gå for retten burde hun gå til en psykolog, Fordi han setter seg i offerets sted. Nå bringe alt tilbake og forvirre alle situasjoner. En pressesannhet, vi snakket informasjon med bevis, Wanda-ord, Igardi-ord, vi satte oss begge ned og snakket med Susanna og forklarte trakasseringen som skjedde med meg. På den tiden la De Brito til: «Hun snakket til og med med Fondino,» og Lador fortsatte: «Hun satte seg ned og tjente penger på det. Forklar mobbingen for meg. Han ringte Wanda og fortalte henne: «Få meg ut av dette og hvitvask meg bilde, litt psykisk syk.»

READ  Hater Ferrell Norge i den morsomme nye Super Bowl-annonsen for GM?

Til slutt sjåføren de Han avsluttet saken og avgjorde: «Når en rettssak kommer opp, vil det ikke skje. Vi vil sitere Wanda, Pompeii, Eugenia Doble, Mary del Zero, og vi kan følge den evige listen over omstendigheter.»