juni 29, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Kina Suarez sitt største forsvar mot Angel de Brito og Yannina Lador

De Kina Suarez Brukte historiene deres Instagram Gjør en lang kontra utflod Britos engel Y Yanina TorresHan anklaget følgeren for å «trakassere» henne ved å bruke Twitter-tråden. de.

En fan fra Kina samlet ni redigerte videoer fra syklusen til to journalister som omhandler Vandagate og andre episoder av skuespillerinnens liv.

I boken, «Hvordan Kina velger tilfeldig LAM (les: Angel de Brito og Yanina Latorre) for å kritisere og angripe Suarez”, En fan fra Kina samlet ni redigerte videoer av syklusen med motsetningene til to journalister. Wantagate Og andre episoder av skuespillerens liv.

«Jeg har ikke kommet for å fortelle deg noen oppskrift eller noe. Jeg kommer hit, fordi jeg er litt nervøs Jeg fikk Twitter-tråden som jeg syntes var den beste oppsummeringen av det jeg alltid har nevnt som trakassering.«Sier Kina i begynnelsen av sin Instagram-historie.

China Suarez sin rasende utskrivning mot De Brito og Yanina Lador

«Det er ikke fra offeret, jeg tar feil, jeg er akkurat som alle andre,» Men jeg snakker om en jakt”, la Martin Fierro til Kina, som danset animert med Angel på Post Party forrige uke.

Kina, som danset anime med Angel på Martin Fierro Post Party forrige uke, sa: «Som alle andre gjorde jeg en feil, og jeg gjør en feil.»

«Jeg snakker ikke dypt om dette fordi jeg er nervøs. (…) Denne tråden beskriver nøyaktig grusomhet og forfølgelse, som jeg kommer til å dele. Det er vanskelig å se, for selv om jeg noen ganger sier at ting ikke påvirker meg fordi jeg har et stort skjold, Det var stygt og vondt. Jeg føler meg også flau og trist til tider«, påpekte skuespillerinnen.

«Selv om jeg noen ganger sier at ting ikke påvirker meg fordi jeg har et veldig stort skall, er det stygt og smertefullt.»

«Jeg føler meg sterk nok til å snakke om det i dag. Jeg har allerede gitt videre det som må skje. Jeg har allerede tatt avstand fra de som må flytte fra meg. Jeg føler meg så godt omgitt, jeg er i et godt øyeblikk. Jeg tror det verste er overSa kjæresten RushDet kunngjorde starten på rettslige skritt.

READ  Wanda Naras reaksjon da Kina snakket direkte om Suarez: «De gadd ikke å navngi henne, jeg synes det er vanskelig å dekke henne til»

LA China Suarez innleder rettslige prosesser

«Jeg var i stand til å komme meg rundt til veldig gode advokater. En medievenn som jeg ikke kan fortelle hvem han er hjalp meg mye, og vi går videre med å kontakte en humanitær advokat som vil være til stor hjelp for meg.. Håper dette fungerer, ingen andre vil gi dette videre”, Closed China, ba følgeren som opprettet Twitter-tråden om å kontakte ham via personlige meldinger.

«Jeg klarte å komme meg rundt med veldig gode advokater. Vi går videre. Det vil fungere og jeg håper ingen andre vil gi dette videre.»

«Jeg tror det var den beste gaven jeg fikk fordi den var så elegant. Jeg har aldri følt meg så kjærlig. Jeg tror til og med de som ikke satset på meg sa: «Vel, dette er allerede med Kina, dette er mye», la skuespillerinnen til senere i andre historier.

«For alt dette, Det samme prosjektet som fanger deg på gaten Med mikrofon Når noen ikke svarer, For det må gjøres veldig sparsomt. De blir sinte. Trekk dine egne konklusjoner», konkluderte China Suarez.