september 16, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Kjære Abi: Den fantastiske mannen jeg møtte på nettet kan være for god til å være sann

Kjære: For to år siden møtte jeg en fantastisk mann på nettet. Han er fra Wales i Storbritannia, og han er 21 år yngre enn meg, så naturligvis er jeg forsiktig med hvordan forholdet vårt vil være i mange år. (Han er 42; jeg er 63.) Alt han drømte om var meg, legger han til. Han er urimelig, snill, hyggelig og veldig intelligent. Hans glans overrasker meg. Jeg elsker og respekterer ham mer enn noen person jeg kjenner. Er det mulig å ha et langsiktig forhold når det er en slik aldersforskjell? – MR. Herlig

Kjærlig oppfinnelse: Det er mulig, men det er ekstraordinært. Hvis du bare kjenner denne personen på nettet, advarer jeg deg om å bli kjent med ham, hans familie og hans venner før du foretar noen formell bekreftelse. Jeg sier dette fordi han egentlig ikke burde være personen han representerer seg selv, og kvinner i din situasjon blir med fordel brukt. Denne mannen kan være gift. På grunn av dette, selv om du er en “midlertidig skyldner”, bør du aldri sende ham penger.

Kjære: Søsteren min er gudstjenestens leder i menigheten vår, men noen ganger fyller jeg ut for henne. Når jeg gjør det, får jeg mange sammenligninger som sammenligner oss to. For eksempel “Din søster er flott, men jeg liker det veldig godt når du synger.” Dette er flaut for meg fordi jeg vil at vi begge skal ha det bra i livet. Jeg har ikke noe ønske om å overgå søsteren min. Hvordan kan jeg fikse dette når det skjer uten skam for personen? – Inntrykk på auraen

READ  Target PS5 Restart: Ryktene sier at neste omstartdato snart kommer - hvordan du vet det

Loving Contradiction: Lag en liste over ting søsteren din gjør bedre enn deg som kultleder. Svar deretter med et kompliment: “Takk for de fine ordene, men søsteren min er bedre enn meg …”, og nevne mange av dem.

Kjære: Jeg har vært gift i 22 år, men jeg har mye hengivenhet for kjæresten min “Rider”. Han er veldig lett for øynene, så selv fremmede kommenterer hvor vakker han er. Noen ganger sover vi sammen og blir til store skjeer. Av og til ville han putte tungen i øret mitt, og jeg synes det var vakkert. Mannen min hadde det bra og viste ingen tegn til sjalusi. Når Ryder ser på meg med de store brune øynene, er det som om han skyter kjærlighetsbomber i veien for meg, og han ser ofte på meg.

Mannen min og jeg skal ha en øyeundersøkelse neste uke. Er det overflødig å be vår tyske hyrde om å lage matchende fargekontakter? – Diana i California

Kjære Diana: Det er et godt spørsmål. Siden mannen din ikke er imot å skje og slikke, håper jeg at han vil gi deg pels.

Kjære Abby, også kjent som Jean Phillips, ble skrevet av Abigail von Buuren og grunnlagt av moren Pauline Phillips. Ta kontakt med kjære Abhi www.DearAbby.com Eller postkasse 69440, Los Angeles, CA 90069.