januar 26, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Klimaminne om Sylvina Escudero med hunden sin: “Han spiste en gillette, jeg måtte blande dritt”

Sylvina Escudero Elsker dyr og tar til og med et vegetarisk kosthold, og viker ikke tilbake for diskusjoner om mishandling av andre skapninger på planeten. Diskutert med ham Dolly Irigoin Innsiden Lunsj med Mirta Legrand.

Denne onsdagen, Danseren var på besøk Team blomst, Hvor Firenze Pena Han spurte henne om hun noen gang hadde blitt skilt fra kjæresten på grunn av en hund, og ved en anledning fortalte Sylvina at han hadde kastet ut noen fordi han nektet å ta avføring fra en venns hund.

“Hva er jeg?” Jeg ruller skjortene mine og hever oppkastet ditt, kokosnøtt … jeg er så dum,” sa Escudero, og bemerket risikoen for livet hans ved en anledning da han la merke til hundens avleiringer.

Sylvina Escudero og hennes dogologiske minne med hunden hennes

«Jeg ble sår fordi en av hundene mine spiste gylte. Jeg så på krakken for å se om jeg hadde gjort avføring, sa Escudero. “Jeg studerte veterinærmedisin og tok en digital rektalundersøkelse for å se om det kom ut … men folkens slutt! Det er det!” sa han strengt.

“Den kan brukes til mange ting. I endetarmsundersøkelsen går kua inn til (hånden) her,” sa danseren før han tok på skulderen og ler av framstillingen av ordene hans.

“Ter jeg feil? Dette er naturlig for meg. Jeg studerte veterinærmedisin i fem år,” sa Sylvina Escudero til hun bestemte seg for å avslutte problemet med gulvsmerter. Eller sette Simpson“, sa han kategorisk.