august 1, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Koreanerne Im & Kim har et klart olympisk oppdrag til Tokyo

Den 27. rangerte golfspilleren i verden vil slå seg sammen med PGA Tour-vinneren Xi Woo Kim i Japan, som begge prøver å fullføre pallen på Kasumikaseki Country Club fra 29. juli til 1. august. De vil møte et stjernefelt med de fem beste plasseringene i verden – 10 golfere, samt den lokale helten Hideki Matsuyama, Rory McIlroy fra Irland, Victor Howland i Norge og Paul Casey i Storbritannia.

Den 23 år gamle um, som ble inspirert av golf på det olympiske programmet etter en 112-årig pause, trengte ikke la seg inspirere av det faktum at Koreas ledende kvinnelige golfspiller Infi Park hevdet en historisk gullmedalje for fem år siden i Rio de Janeiro.

Han ble en av de mest entusiastiske unge stjernene i koreansk golf, og ble kåret til årets nybegynner siden han først brøt ut på PGA Tour-scenen i 2019, og deretter gjorde en enestående prestasjon i sin presidenttrofédebut.

Dette er betydningen av OL at både Im og Kim valgte å hoppe over ukens åpne mesterskap i Storbritannia for å fokusere helt på forberedelsene til Tokyo.

“Hvis jeg lover OL, vil jeg betrakte dette som min siste sjanse. Etter å ha vunnet en PGA Tour på Honda Classic i 2020, er målet mitt å gjøre mitt beste, og jeg tror dette er en mulighet som aldri vil komme igjen.

“Jeg vil være veldig glad for å vinne en medalje, det vil være et uforglemmelig øyeblikk i livet mitt. Det vil ikke være lett, men jeg vil hjelpe laget fordi jeg er representanten for Korea. Hvis jeg kan vinne en medalje, er det vil være den største prestasjonen i livet mitt. Det vil være mye hjelp når jeg også spiller på PGA Tour.

READ  LSU Diving: How Two Norwegian Sisters Lead the Tigers to Victory | Sport

“Ikke alle kan konkurrere i et så spesielt OL. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å vinne en gullmedalje eller medalje. Jeg har mange rekorder på PGA-turen, en koreansk mannlig golfspiller vant aldri en medalje i OL. Jeg håper jeg kan sette ny rekord. ”

“Hvis jeg lover OL, vil jeg betrakte dette som min siste sjanse. Målet mitt er å gjøre det jeg kan, og tenke at dette er en mulighet som aldri kommer igjen. ” Sanjay Im

Ims meteorvandring begynte på Korn Ferry-turen i 2018, da han vant to ganger på vei til å bli årets beste spiller. Siden har han blitt et vanlig navn i verdens 30 beste, denne sesongen har han spilt inn fire til ti plasser på PGA-turneringen, og endte på andreplass i Masters-konkurransen i november i fjor. Han mener det fortsatt er rom for forbedringer.

“For å være en god golfspiller er selvledelse viktig fordi du må finne og fylle ut det du ikke har. Utholdenhet og mental styrke er også viktig. For å være den beste spilleren må du ha en annen holdning enn andre, men det tar mye krefter å oppnå alle disse tingene. Jeg tror jeg vil være den beste spilleren, ”sa han.

I mellomtiden slo den tredje karrieren i PGA Tour tidligere i år, med 26 år gamle Kim som gir et skudd i armen da hun tar sikte på å ta en pallplassering i Tokyo. “Jeg vant ikke lenge. Jeg (American Express) vant med noen vanskeligheter, så jeg hadde mer håp for fremtiden. Det var en veldig meningsfull seier for meg. Noen ganger spurte jeg meg selv om jeg noen gang kunne vinne igjen. , men etter min siste seier økte selvtilliten min., ”sa Kim, som vant Players Players Championship 2017, som ble juniormester i den primære konkurransen til PGA Tour, vintermesterskapet i 2016.

READ  SLCC-treneren veier inn på den 'totale' doble standarden for strandsport for kvinner

En ivrig fotballfan, Kim husket at landet hennes vant en bronsemedalje ved OL i London 2012, der Korea beseiret Japan 2-0 for å bli nummer tre. Koreanerne forårsaket stor sorg ved å slå vertsnasjonen Storbritannia med en straffesparkkonkurranse i kvartfinalen.

“Det mest interessante er at vårt olympiske fotballag gjorde alt de kunne for å vinne en medalje i London. På den tiden var ikke golf en olympisk sport, men nå som golf har blitt en offisiell sport, håper jeg det kan bli bra resultater og et godt minne for de koreanske lekene, “sa han. Kim, som for tiden er rangert som 52., sand I denne verden.

“Jeg har prøvd mye for å være konkurransedyktig. Uansett hvor hardt jeg prøver, tror jeg det er fornuftig å vinne en medalje. Jeg vil jobbe hardt for å få medaljen. Jeg har ikke noe spesielt tankesett for Tokyo, men jeg er veldig stolt av å representere Korea. Jeg tror jeg ville være glad hvis jeg kunne vinne medaljen. Jeg deltar som en representant for Korea, ikke som et individ. Så på vegne av Korea vil jeg vinne. ”

For fem år siden i Rio var det koreanske golflagene for menn representert av Pyong Han An og Jiangun Wang, som endte henholdsvis 11. og 43.

© Golf Australia. Alle rettigheter forbeholdes.