august 15, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

La Voz Argentina: Et utrolig sammentreff mellom to deltakere som konkurrerer i en kamp

Et utrolig sammentreff mellom to deltakere i La Voz Argentina (Video: Telif)

Sist søndag Kriger begynte av argentinsk stemme Og litt etter litt når realityprogrammet mer avgjørende begivenheter der deltakerne må gi alt for å holde seg i løpet. Slik sett er trenere mer krevende enn noen gang, og samtidig mer ubesluttsomme når det gjelder å velge ut hvilke talenter som skal fortsette i sine respektive lag.

For eksempel endte en kamp i dette siste nummeret John Ignatius Aguirre Y SeiershalsHan konkurrerte om en plass i laget Mau og RickyMen under hennes pre-performance prøver De oppdager et nysgjerrig bånd som bringer dem sammen allerede før de møtes i turneringen.

Når begynte det hele? Lolly EspositoIvrig etter å hjelpe det venezuelanske paret med å bestemme over deltakernes fremtid, sa han: «Jeg har sett dem godt og det er en veldig vanskelig sang – spesielt «Noen som er kjent for meg», Temaet de sang – jeg føler de forsvarte det. Kanskje Vicky hadde flere vanskeligheter eller i det minste hatt noen vanskeligere øyeblikk med å stille inn, og jeg vet ikke hvorfor jeg fikk følelsen av at han måtte jobbe mye for å få sangen riktig. Jeg så ham slåss med en sang som «I’m going, I can». Jeg vet ikke hvordan uken din fungerer i sang, men det høres ut som det går bra for deg og du er glad.»

Victoria Neck og Juan Ignacio Aguirre i «Someone I Know» på La Voz Argentina (Kreditt: Telefaye)

Svar på ordene oversetter «disiplin», Deltakeren avslørte: «Vi hadde en fin uke med Vicky, og produserte sangen. Selv på veien Vi innså at vi praktisk talt var familie. Det er sprøtt fordi etter fire, fem dager med øvelser, sier faren min til meg: «Ringer en viss Victorias nakke?» «Ja, hvordan vet du det?», sier jeg…». Så, mellom latter, Marley Han avbrøt ham spøkefullt: «Han fortalte deg: «Hun er datteren min'». «Nei, jeg ville bare fortelle deg at du skal synge med søsteren din,» begynte Lally spøkefullt. Men umiddelbart klargjorde Juan Ignacio: «Nei! Hun er datteren til min fars barndomsbestevenn og praktisk talt min gudfar.«.

READ  Zero er innlagt på sykehus med "mild lungebetennelse" Datoene for showene deres er endret

«Hvor sterk!»utbrøt førstnevnte Nesten engler. Og jeg legger til: «De tingene påvirker meg, og de synger sammen argentinsk stemmefor tung». «Du setter dem sammen uten å vite noe, det er en tilfeldighet,» kommenterte sjåføren. «Nei, det er vi!» Maou minnet ham på det. «Lolly gjorde ikke noe, gjorde hun, Madely?» Ricky avklarte, underholdt. «Jeg gjorde ikke noe, jeg følte at Juan Ignacio hadde mye arbeid bak seg, så denne sangen ble som den ble, noe som er veldig bra. De var gode, jeg likte den», avsluttet Esposito.

Endelig, og etter mye omtanke, sønner Ricardo Montaner De tok den endelige avgjørelsen. «Jeg gratulerer dere begge, jeg synes dere gjorde det bra, og jeg er veldig stolt over veksten», heiet Ricky dem frem. Mau på sin side gratulerte dem med arbeidet han hadde gjort, og han var ektemannen Steffi Roydman Person som er ansvarlig for å deklarere definisjonen: «På Maw og Rickys team er den som fortsetter… Juan».

«Jeg kommer ikke til å få henne lenger, vi har hengt med hele uken, laget sangen, funnet ut av alt, det er galskap. Takk, jeg vet ikke hva jeg skal si», uttrykte den unge mannen begeistret. «Selvfølgelig skal du få det, de er familie, de er søskenbarn.»Lukket Mau, underholdt.

Fortsett å lese: