september 25, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Laura Uppal, Emily Lucius opptreden i Black Pearl var vanskelig å se

Laura Ufal A. Lansert Veldig tøff kommentar Innsiden Hviske Emily Lucius Etter å ha sett henne handle Innsiden Sorte perle, Nye produksjonsstjerner Ana del Boca Sammen med moren sin, AndreaOg nølte ikke Kritiserer ham for rollen som skuespiller.

«Hvem sa at Emily Lucius er skuespiller? For en forferdelig ting folkens!”, sa programlederen for showet hans og la til fra gruppen sin:» Hvis han hadde studert skuespill, returner tittelen med full respekt til dramatikeren «.

«Vi er ikke så ille, men Andrea, hvorfor valgte du Emily Lucius for det megaproduktet?» Uppal del Boca så på kameraet og benektet senere: «Dette er en del av henne i Perla Negro«.

Pompeos forsvar mot Emily Lucius etter å ha forlatt det berømte hotellet

Pompeo Forsvarte Innsiden Veldig tidlig på morgenen EN Emily Lucius Etter møtet ba han Locho om unnskyldning Slettet på De berømtes hotell.

«Jeg kjenner unnskyldningene dine. Sannheten er at i går kveld og i morges leste jeg mye hat og fornærmelser mot henne på nettet fordi de ikke stolte på henne, sa journalisten.

Legg merke til at Emily skrev på sine sosiale nettverk:Jeg vil be Locho om unnskyldning fordi det ikke er min intensjon Men i mine ord og i mine handlinger vet jeg hva jeg mener med det.»

READ  Dataene viser rekordåret 2020 for nye virksomheter i NC og USA