august 15, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Laurida Fernandez svarer Estefi Berardi, som anklager henne for å frata seg selv planen hennes.

Laurita Fernández svarer Estefi Berardi, som anklaget henne for å frata ham prosjektet sitt (Video: LAM)

De siste timene har det vært en uventet kamp mellom to kvinner på TV. Om Laura Fernandez Y Stephanie Berardi. Det startet da paneldeltakeren de (USA) Nicolas Capres eksmann anklaget ham for å ærekrenke sendingen av showet arrangert av Angel De Brito. Velkommen ombordKjøresykkel på El Trace.

Mens du er inne de Når han snakket om Cabres utseende på Instagram og meldingen Laurita la igjen i det første innlegget sitt, snakket Berardi om sin tvist med verten, til det punktet at han ble utestengt som gjest på syklusen produsert av Guido Casca. «Hun ble sint. Han blokkerte meg og ville ikke invitere meg til planen hans, Velkommen ombord«, sa Estefi.

«Kuttet han deg ut av planen sin?» De Brito ville vite.Jeg fant ut at ja. De ville invitere meg og hun sa nei”, la Estefie til og la til at hun hadde en kamp med den tidligere danseren Showmatch På slutten av fjoråret. «Han elsket meg tydeligvis ikke, og jeg syntes det var forferdelig. Han ble fornærmet over det jeg sa, som var tull”, sa Yar, som også er paneldeltaker veldig morgen (Ciudad Magazine), arrangert av Carmen Barbieri.

Laurita Fernandez snakket med Estefi Berardi om kontroversen

Hun sa at Laurita ble forstyrret av en versjon Estefi fortalte om friksjon i produksjonen av spillet og underholdningsshowet hun jobbet med. «Det er personlig fordi jeg vet at hun elsker arbeidet mitt like mye som jeg gjør hennes. Jeg kom alltid godt overens, men som et resultat av denne dumme tingen sa jeg. Jeg hadde et forhold til henne”, beklaget Estefi hvordan det er nå uansett hvem hun jobber med Krig.

READ  PSG-kapteinens reaksjon på Mauro Icardi og Wanda Nara-skandalene

«Han sendte meg for å endre fargen på klærne, han ville ikke at jeg skulle bruke samme farge. Jeg måtte gå i garderoben, jeg gikk og så tilbake og det jeg fant,» sa Estefi den gang. Larita likte det ikke.Jeg liker ikke holdningen hennes, hun virker som en dårlig partner. Jeg er dårlig med Mika Visikonde og hvis de inviterer henne til Mananisima, vil jeg aldri si nei.Berardi protesterte.

Dermed ting, denne onsdagen en mobilero de El Treza nærmer seg Laurida ved utgangen, så hun vil gi sitt ord om saken. Først nevnte Driver Cabres hacking av sin splitter nye Instagram-konto. «Nei! Egentlig? Da jeg så ham åpne Andy Networks, lo jeg og sa det. Men jeg kan ikke tro dette. Jeg håper å få den tilbake”, sa Laurita med sin vanlige televangeliske sympati.

Laurita Fernandez og Estefi Berardi møtte hverandre
Laurita Fernandez og Estefi Berardi møtte hverandre

I stedet, da historikeren Estefi Berardi ble nevnt, forringet hun ham. «Jeg svarte ikke på noe de sa”, lot han som en samtale og tok opp telefonen for å avslutte samtalen. Men Mobilero insisterte. «Slot hun deg fra showet?» spurte han. Laurita satte farten opp for å sette seg inn i bilen, med mobiltelefonen fortsatt festet til venstre øre. «Den trekkende tidevannet, jeg kan ikke snu. Jeg sender mine hilsener. Jeg skal ikke svare eller gå inn på noe jeg måtte si”, lukket han og sa farvel.

Fortsett å lese: