september 25, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Leticia Siciliani bryter sammen når hun husker sitt første kyss med en jente: «Jeg møtte mine fordommer»

Skuespillerinnen sa at hun ble forelsket for første gang i en alder av 20 og husket at hun snakket med foreldrene.

lørdag Leticia Siciliani var invitert PH, kan vi snakke (telif), og Andy Kuznetsoff tok et skritt frem mer enn én gang med forskjellige slagord foreslått. Sjåføren kalte alle til møtepunktet De som føler tyngden av fordommer i livet sitt, Og skuespillerinnen nølte ikke med å dele sin erfaring. Etter å ha stoppet et øyeblikk for å kontrollere følelsene sine, beskrev han hvordan han hadde det den dagen han kysset en jente for første gang..

«Jeg fortsatte å tenke, fordi jeg tenker Jeg møtte mitt da jeg fortalte alle at jeg datet en jente, min eks», innrømmet han først. Umiddelbart dekket hun øynene med hendene for å stoppe tårene: «Å Gud, jeg gråter». Da Florencia Pena, Diego Bocchi, Gucho Parisi og Alvaro Navia så henne flytte, kom de nærmere og ble med i en gruppeklem.

«Jeg gråter fordi jeg er redd for å snakke», Leticia innrømmet at hun vanligvis velger å holde en lav profil når det kommer til kjærlighetslivet hennes i sosiale nettverk og intervjuer. «Det konfronterte mine fordommer om hva den andre personen skulle tenke, mine mer enn noen andres For eksempel å tenke «Foreldrene mine dør». Og ingenting å se, null, er alltid bedre; Andre mennesker er ikke så viktige for meg,» forsikret han.

Leticia Siciliani snakker om å snakke med foreldrene etter hennes første kyss med en annen kvinne

«Den dagen jeg kysset en jente og sa: «Vel, jeg er forelsket». Dette er det, dette er hva som skjedde med meg i alle disse årene.», uttrykte han som et smil spredt over ansiktet hans. «Har du kysset gutter før?» Andy spurte ham, Griselda Sicilianis søster svarte: «Ja, ja, jeg gjorde tingene mine, men jeg vet ikke, jeg følte meg ikke helt komfortabel, jeg følte at jeg ikke elsket noen. Jeg gikk ut med guttene, jeg hadde det bra, de var mine beste venner, men ikke noe mer«. I denne forstand skilte hun den spesielle følelsen som invaderte henne da hun møtte noen spesiell.

READ  Pompeo og Roberto Garcia Moriton feirer Anas 6 måneder: Baby Creepy Super Cute Video

«Jeg husker den dagen, jeg kysset jenta og sa: «Jeg tar på himmelen med hendene mine, dette er det'», understreket han. Og han la til: «Derfra gikk jeg rett for å fortelle det til alle. Jeg visste ikke om jeg skulle være sammen med den jenta, men jeg gikk og fortalte det til alle. Han sa at foreldrene hans var ute på det tidspunktet og ventet på at de skulle komme tilbake for å snakke med dem.

«Jeg vil ikke sende dem en e-post,» spøkte han. Da sjåføren spurte ham hvordan de gjorde det, kommenterte han at alle har sin egen prosess: «Min superforstående mamma, hun spurte meg om henne, hva hun gjør i livet, hva hun heter; Og faren min reagerte så mye at det var som en scene.». Han presiserte også at samtalen fant sted for et tiår siden, og reflekterte over vanskene han hadde til de forsto hverandre: «Han begynte å snakke om tusen ting som ikke hadde noe med det å gjøre, men det hjalp meg litt. Ødipusen min. med min far.»

Letty Siciliani fortalte hvordan Lally Esposito hjalp henne gjennom den vanskeligste tiden i livet hennes

I mai i fjor brukte Leticia Instagram-kontoen sin, der hun har mer enn en million følgere, og bestemte seg for å åpne opp med følgerne sine. Instagram Spill et spill med spørsmål og svar. I den sammenheng, En bruker spurte ham om han ikke var redd for å offentlig avsløre sin seksuelle legning. «Jeg skal svare på det, men ikke spesifikt om meg selv, men det har ikke vært så mye snakk som det burde vært de siste dagene; det har vært litt snakk, faktisk…MARIANA GENESIO PENA Hun ble utsatt for et brutalt angrep midt i Palermo da en mann angrep henne så voldsomt. Små seire Når intervjuet av LAM på offentlig vei. Når skjedde alt dette? En fremmed mann som gikk forbi begynte å rope til henne.

READ  WIVT selger norsk virksomhet i Telenor Myanmar til M1 Group

I mellomtiden fortsatte skuespillerinnen: «Disse tingene fortsetter å skje i media. Det skjedde på gaten, i Palermo, men disse tingene blir ikke alltid rapportert i media; Selv i dag fortsetter visse grupper å opprettholde hatmeldinger mot minoriteter. Så vi bør være mer forsiktige, for noen ganger sier vi «disse tingene vil ikke skje igjen», noe som ikke er tilfelle. Alle disse tingene skjer, skjer foran alle, så la oss være på vakt, være på vakt«.

Senere viste han til sin spesielle sak. «Det skremmer meg ikke, men jeg husker det Jeg spilte inn på den tiden mitt håp I et sus gikk jeg til garderoben og gikk på Twitter, hvor jeg sa dette, hvem jeg faktisk bodde sammen med, og det var mange, mange meldinger som angrep meg i kommentarfeltet, fornærmet meg, diskriminerte, mange hatefulle meldinger.«, husket han.

«På den tiden ble jeg overveldet av en smerte, en krise, gråt, alt. Heldigvis hadde jeg vennene mine, skuespillerne, menneskene som støttet meg, som sto ved siden av meg og støttet meg fordi jeg var veldig trist.. I samme historie imponerte han kollegene Lolly Esposito Y Laura Cymer I form av takk for å markere deres holdning til henne.

«Det gjorde meg også vondt å se på TV de påfølgende dagene hvordan de snakket om det som ekstraordinært, «Griselda Sicilianis søster kom ut av skapet,» insisterte han. Og lukket: «Så nei, Det skremte meg ikke, men den gangen ville jeg at det skulle skje raskt. I dag angrer jeg ikke, jeg er veldig stolt, men på den tiden hadde jeg en vanskelig tid«.

READ  Andy Kusnetzoff ertet Luciano Castro og Julieta Díaz for forholdet deres, og skuespilleren ble rasende: "Du liker skittent vann"

Fortsett å lese: