juni 27, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Lionel Messi: Robert Lewandowskis originale kompliment til Argentinas kaptein etter flere verbale utvekslinger og drømmen hans om å spille for Barcelona

Lionel Messi og Robert Lewandowski Har vært involvert i en rekke rapporter siden forrige utgave Gyllen ball, Det gikk i hendene til Rosario for syvende gang. Ved en seremoni i Paris sa Leo at polet ville ha kvalifisert seg i 2020, året før. fransk fotball Han bestemte seg for å ikke tilby det fordi det var året da den globale koronavirusepidemien ble sterkest merket. Champions League ble imidlertid spilt mellom åtte kvartfinalister i Lisboa, hvor de vant. Bayern München, 15 mål med Lewandowski.

Jeg tror ikke den polske spissens ord er et kompliment: «Jeg vil at utsagnet ditt skal være ærlig uten å være tomme ord«. Noen dager senere forsøkte han å rettferdiggjøre klagen med svært midlertidige avsløringer overfor Messi, men da FIFA presenterte ham Beste 2021, Hevet tonen igjen: «Jeg kom til en konklusjon ved å tenke FIFA-prisen er veldig viktig. Journalister stemmer bare i Balon d’Or, det er ingen klar bekreftelse. På den annen side stemmer fotballeksperter (trenere og kapteiner for de utvalgte) og journalister i FIFA.

Lewandowski sa at tiden hans i Bayern München var over.

Messi, som ikke alltid ønsker å involvere seg i dialektiske tvister offentlig, bagatelliserte dette i et intervju med TyC Sport for en uke siden: «Alle sier hva de vil, han kan uttrykke seg åpent. Jeg delte ærlig talt ikke det han sa, men jeg ga det ikke så stor betydning. Det var det, det var og Fortell meg hva du vil, jeg er ikke interessert«.

Han la til: «Ordene jeg sa den gangen kom fra hjertet fordi jeg følte det slik. Jeg sa at han fortjente Ballon d’Or før, for i fjor (for 2020) virket det for meg som om han var best, men året jeg vant var det ikke det beste. Jeg sa akkurat det. Men la ham ta som han vil.»

Lewandowski jaget Messi i kampen mellom Barcelona og Bayern München om Champions League 2014/15.
Lewandowski jaget Messi i kampen mellom Barcelona og Bayern München om Champions League 2014/15.ullstein bild – ullstein bild

For øyeblikket er Lewandowski engasjert i å dømme fotballfremtiden sin. Hans beslutning om å forlate Bayern München er irreversibel, selv om den bayerske klubben ønsker at han skal fullføre resten av kontrakten. «Historien min endte i Bayern. Jeg drar fordi jeg vil ha nye utfordringer i livet mitt. I Bayern ønsket de ikke å høre hva jeg hadde å si før sist. Noe inni meg ble slått av, sa han i et intervju med den polske podcasten @OnetSport. «Leo Messi er som en historisk Ferrari. Du står ved siden av ham, du wow!.

READ  Ved starten av den 21. dagen i Professional League slo forsvaret Union, Patronado A. Lanus og Aldocivi et Panfield-lag.

Messi og Lewandowski De to møter hverandre i verdenscupen i Qatar. Da Argentina og Polen la ned gruppe C den 30. november, den gang, trodde den 33 år gamle spissen at han ville ha oppfylt drømmen sin om å bruke en Barcelona-skjorte, selv om han ikke eksplisitt sa det: «Listen over interesserte klubber er ikke for lang for meg. Det er mye snakk om det, fordi jeg ikke vurderer andre tilbud. Jeg har allerede et hus i Spania. Jeg skal snakke litt spansk. Fotballspiller og Barcelona allerede De ville ha gått med på en treårskontrakt. Lengre Det er vanskelig å forhandle fra klubb til klubb, Bayern München for å ha bedt om pasningen hans og for Barcelonas subtile økonomiske situasjon.

Messi og Lewandowski har vært i et forhold med kortslutninger siden sist Ballon d'Or
Messi og Lewandowski har vært i et forhold med kortslutninger siden sist Ballon d’OrSpillverden

Lewandowski har vært i Bayern München i åtte år, hvor han kom til Borussia Dortmund. Endret 344 mål på 375 kamper (gjennomsnittlig 0,92 per kamp) Og ga 72 hjelpemidler. Han har vunnet 19 titler (inkludert én Champions League og åtte Bundesligas) og 86 individuelle trofeer.

Barcelona-fans åpner ikke armene og gir kjærlighet til en spiller som stilte spørsmål ved Messi. Lewandowski, som kanskje allerede har gjettet om den fremtidige mottakelsen, bestemte seg for å sammenligne Messi med et universelt mekanisk smykke.