august 8, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Lisa Vera og Alex Kanigias ufiltrerte definisjon i The Hotel of Famous

De berømtes hotell Grupper som så ut til å gå mot slutten og ikke kunne brytes, begynte å gå i oppløsning. Et eksempel er avstand Alex Kanizia Tatt fra locho loccisano, Og hans Kompatibilitet med Lisa Vera.

«Vi er ikke lenger venner med Locho. Han vil være vennen min, han vil være broren min. Han vil ikke være min venn, han vil ikke være broren min, sa sønnen Mariana barnepiker Y Claudio Paul KanigiaHarme etter immunitet avledet av Loccisano.

Alex møtte Lisa og diskuterte nye strategier for spillet: «Denne dagen var en boksing tilbake. Men nå er boksing tilbake.»

«Jeg vet ikke om jeg skal stole på ham lenger, han kommer, han kommer, han krøller seg sammen. Han er såret. Han er like giftig som Tsjernobyl-lollipopen,» sa Lisa om Alex.

«Du vil aldri vite», svarte sangeren forsiktig. På slutten av talen definerte Vera Alex veldig hardt: «Jeg vet ikke om jeg kan stole på ham lenger, han går, han kommer, han krøller seg sammen, han blir såret. Den er like giftig som Tsjernobyl-lollipopen.»

Charlotte Kanigia snakker om Alexs kjæreste Melody Loose

Kjærlighetshistorien som utviklet seg mellom Alex Kanizia Y Melodilys Innsiden De berømtes hotell Fortsatte utenfor sannheten. Finalen i showet vil bli tatt opp og vinneren vil bli annonsert om noen dager.

Å se broren sin fornøyd med danseren, Charlotte Kanijia Møtte Melody og roste henne på TV.

«Liker du Melody som svoger?»spurte han Blomsterberg Til Charlotte, inn Hore elskerinne.

Uten å nøle svarte den unge kvinnen: «Jeg elsker henne! Dette er så fantastisk, innlegg. Jeg kjenner henne. Ja ja».

READ  Hvorfor Thomas Fonseca og Juana Field delte seg midt i en skandale