november 28, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Lizardo Bones sint over Gimina Barrons retur til La Academia: “Jeg er gammel nok til å bli kalt frekk”

Lizardo Bones Utført Musikalsk komedie Showmatch Academy, Hvor han leste en skisse Aladdin Neste Josephine Oriosabala Og gruppen som fulgte med ham Sang 2020.

Men når det kommer til inntekt, Jimina Baron Utbrøt mot deltakeren, Og da han gjorde en serie observasjoner om opptredenen hans, ble han minnet om hvor dårlig influenceren oppførte seg. “Liz, jeg tror den karakteren passer deg også. Han har den uskylden og ømheten,” fortalte han henne først.

“Men, som en venn, ville jeg si til deg ‘Hei, dude, musikalsk komedie kommer, jeg vet ikke om du har sett programmet fordi jeg dømmer, hvis de ikke ser. Syng mye. Han svarte meg verre enn han gjorde. Morrison I de første syv årene av livet hans. Han sa til meg “Jeg har et egg”, la Jimena til.

Da Lizardo forsvarte seg, benektet hun det, og la merke til at Jimena hadde fortalt henne minutter før rollebesetningen. «Nei, jeg har fortalt deg det i flere dager, og du har svart frekt til meg. Så nå respekterer jeg alt annet, men du sang ikke noe, understreket han. Cobra.

Lizardo Ponce reagerte på Jimena Barrens kritikere

“Jeg ble overrasket over å høre at du ikke ble respektert som de andre deltakerne og at de tre medlemmene av juryen elsket deg,” sa han. Celeste Murika Til Lizardo på La Privia de la Academia (mandag til fredag ​​kl. 20.00) City Magazine), Analyserer situasjonen.

“Ikke klokken tre, fordi jeg sang litt og Jimina likte det ikke, og hun ga meg en lav poengsum. Jeg er allerede 31 år og har allerede blitt voksen Så de kaller meg frekk og spør meg,» sa Bones.

READ  Dini Stossel og Lola justerte detaljene på lydsjekken for megashowet på Indigo Posadas

«Jeg har alt å forsvare med ord. Det er ikke respektløst å si hva jeg mener.

“Hvis du finner noe å sende meg (til kampen) og vil rettferdiggjøre det som en skrekk, er det greit, gjør det. Men ikke si tull, for i begynnelsen er det dumt å be dem om å synge eller ikke å synge en sang. ”