mai 16, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Louisiana Salazars forferdelige klage: «Jeg har bare én person å fortsette å skade»

Skrevet i Forestillinger De

Louisiana Salazar Han fordømte det påståtte angrepet av troll for å «gjemme seg i pressen» nylige kommentarer han hadde gitt offentlig.

Modellen startet med en serie mystiske historier på Instagram-kontoen hennes. «Den ulykkelige vil knekke mange baller«, skrev Salasar I deres nettverk.

Nesten et døgn etter nyheten fortsatte modellen å gi ytterligere ledetråder. «I dag sier de til meg, bak en uidentifisert hater er det noen som vil skade deg (selv om han ikke lyktes i mitt tilfelle). Bare én person prøver hele tiden å skade meg. Jeg vil ikke tro at denne personen har noe med dette å gjøre.«, begynte å si Louisiana.

«Jeg føler at du prøver å dekke over noen av kommentarene jeg kom med i pressen i disse dager. En historie dekker en annen«Mediene la til.

«Heldigvis hyret jeg inn de beste advokatene og ekspertene på disse spørsmålene. Vi skal gå dypere inn i dette til vi finner ut hvem som står bak denne manøveren som ydmyker meg. Enda verre, å forvirre en mindreårig og bruke falske konto-troll for å nå målet sittLuli avsluttet.

Selv om han ikke navnga det, Louisiana vil tale Martin Retrodo. Husk at forrige uke. Salazar sa at han var veldig reddØkonom.

«Jeg er fordypet i en sinnssykdom som er uforståelig, den kommer ikke inn i hodet mitt og jeg er ikke egnet for denne typen situasjoner fordi de er utenfor meg. Alle forholdene jeg hadde før, ingen av dem endte dårlig. Jeg føler det er et uakseptabelt problem at denne personen ikke kan skille ham, vi startet forholdet igjen i januar i fjor, han insisterte mye på å være sammen med meg, datteren min. Jeg fortalte ham at jeg ikke var forelsket, jeg slo opp med ham for tre år siden og fortalte ham at jeg aldri ville elske ham igjen.«, sa modellen i Agarrate Catalina

READ  Francesca Rutkin: Historien om moskeangrepet vil en dag bli fortalt

Noen dager etter Louisianas ord, Det kom beskjed om at han ville farge håret til Matilda.