august 15, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Lynn Sampling, Coffee, Tea and Me: The Fercer: My Own Compete in the Chess World Lynn prøvetaking

Så jeg er enig i å prøve. Jeg har et jukseark med bilder av hvert sjakkbrikke, dets navn og hvilken retning jeg skal flytte det. Jeg ser hele tiden på det før min tur. Mestersjakkspillere spiller sakte. Jeg spiller sakte fordi jeg må finne ut hvilken vei brikkene beveger seg først.

Sannheten er at trenermannen min må spille på begge sider. Vel, han forteller meg mine preferanser og konsekvenser. Så lener han seg tilbake, smiler, ser ut og gir meg god tid til å vurdere mitt neste trekk.

Heldigvis for meg tillot han meg å vinne enda en kamp. Selvfølgelig prøver han å øke egoet mitt. Jeg aner ikke hvordan det skjedde. Kanskje han tok feil? Jeg tviler på at det var startlykken. Jeg vet at formålet med dette er å fange kongen, men jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ham opp. Så jeg beveger sjakkbitene mine tilfeldig og vandrer over brettet.

La meg fortelle deg om sjakksettet vårt. Brikkene er kopier av Louis Chesman. Mine forfedre var skotsk-irske. De var en del av McLeod-klanen som McWilliams migrerte fra Isle of Louis i de skotske Hebridene til Ulster på 1600-tallet.

De siste månedene har vi lest mordmysterier skrevet av den skotske forfatteren Peter May. Mange av bøkene hans ligger på øyene Louis og Harris. De beskriver landskapet, de stormende stormene, de skotske tradisjonene, deres hjem og landsbyer. Han inkluderer en detaljert beskrivelse av det vanskelige livet og historien til det gæliske folket som bodde der. Hvis du har skotsk herkomst, er disse bøkene noe for deg. Et av mysteriene hans, med tittelen «Chessman».

READ  Christian Peterson forklarte hvorfor det ble foretatt en radikal utseendeendring: "Det passer meg ikke godt"