september 25, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Mankind Release Time – Her åpnes 4X -spillet på Steam

Oppdatering – 17. august 2021: Utvalget har bekreftet frigivelsestiden for menneskeheten på Twitter.

De Dato for utgivelse av menneskeheten Er nå i hjørnet. Dette ble lansert 17. august, og er en av de mest etterlengtede 4X spill I løpet av de siste årene ser det ut til å gjøre en ny vri på denne sjangeren ved å la deg “skrive om hele historien om menneskets historie og integrere kulturer for å skape en unik sivilisasjon som din”. Nå er utgivelsestiden bekreftet, så vi vet når vi kan ta på hanskene.

Trinnområde på Twitter, Humanitær utgivelsestid er satt til 7. august kl. 07.00 / 23.00 Torden / 15.00 PST / 16.00 CEST Kommende PC -spill Indikerer at lanseringen er satt til omtrent en time forsinket (damp klokken 8.00 PT / 11.00 ET / 16.00 BST går ned i nedtellingstimeren) – men den gode nyheten er at du har en sjanse til å hoppe tidligere.

Fra Froxies ‘tweet ser det ut til at menneskeheten også vil starte på andre plattformer. De Strategisk spill Epic vil også bli utgitt på Game Store og Google Play Xbox Game Pass for PC Fra dag én, med damp. Den er tilgjengelig på både PC og Mac.

Hvis du er interessert i å smake på det kommende, kan du se den siste traileren til spillet:

YouTube -miniatyrbilde

Hvis du Forhåndsbestill den digitale deluxe-versjonen av Mankind Akkurat nå kan du få 17% rabatt, i tillegg til noen sportsartikler som Boutique, Lucy og Edgar Allan Poe avatarsett og dekorasjon av keltiske spillerprofiler og logoer. Du kan se oss også Forhåndsvisning av menneskeheten Hvis du er interessert i å få en ide mer om det.

READ  Ultima Underworld Syndicate Games er oppført på GOG.com

“Schema”: {“Page”: “Content”: {“Title”: “Humanity Release Time – 4X Game Steam Unlocks Here”, “Type”: “News”, “Type”: “Humanity”}, “User” : “loginstatus”: Feil, “Game”: “Publisher”: “Sega”, “Type”: “Strategispiller”, “Tittel”: “Humanitet”, “Typer”:[“Strategy Gamer”]}