november 28, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Marcelo Gallardo, etter River Plates nye tittel: “Jeg skal seriøst revurdere om jeg skal fortsette eller ikke”

River Plate fullførte oppdraget og ble mester i Professional League. Han beseiret Racing Club 4-0 på Memorial Ground Slik feires Tittel nummer 68 i historien. Marcelo Gallardo var i stand til å fjerne tornen i siden ved å vinne sitt første lokale mesterskap, Så langt har han vunnet fem nasjonale og syv internasjonale trofeer. Med i dag, Doll vant sitt 13. trofé som millionærtrener.

Selvfølgelig er et av de mest unødvendige spørsmålene i nyere tid relatert Den fortsetter utover desember, Utløpsdatoen for kontrakten hans med River Plate. I denne forstand, Gallardo slo ikke rundt bushen og innrømmet: «Jeg sier opp kontrakten min og dette er første gang jeg har vært i den stillingen. Gi alt til klubben frem til i dag og du vil være her med full energi. Jeg synes jeg fortjener muligheten til å revurdere meg selv For du trenger mye energi.

I samtale med ESPN, தி Leketøy Han sa det Så langt har han ikke tenkt på det Det var av respekt for klubben å spille, men mesterskapet var over Nå skal han analysere fremtiden sin. “Ja, jeg kommer til å revurdere meg selv. Nei, jeg har ikke gjort det før nå fordi vi spiller mye og jeg vil ikke gå lenger. Fra nå avJeg skal seriøst revurdere om jeg skal følge med eller ikke. For alt jeg sa. Den som er ansvarlig for denne administrasjonen med energi, fortjener elven Det har vært mye avskrivninger utover lykke disse årene.

“Så mye at folk tror de kan leve i fred. Og jeg føler det ikke slik. Jeg lever ting veldig seriøst og slapper ikke av. Dette ville vært et dårlig trekk for klubben. Så jeg må revurdere det. Jeg vet ikke når jeg tar det, men personlig blir det en veldig vanskelig avgjørelse Det kan være den vanskeligste slutten av livet mitt.”Gallardo fortsatte Snakket om en ny spesiell dag på dødsdagen Fra moren hans: «Barna mine er det mest dyrebare jeg har. Mamma var alltid med meg til siste dag. Hva skjedde med ham, til han kunne gå, han ville sitte her i Belgrano, jeg har mange minner, det er i hjertet mitt. Dette er en spesiell dag for meg.

READ  Forklaret: Hvorfor oppdateringer om "Supersko" -debatt om teknologidoping ved OL i Tokyo

Andre setninger av Marcelo Gallardo:

“Å dele med alle disse menneskene, med spillerne, dette er monstre. Man må være forberedt. Jeg slutter ikke å tenke for mye fordi orkanen som blåser dag for dag får deg til å tenke på hver kamp. Dette er et lag skapt med uheldige omstendigheter. Vi tapte mot Minro for trofeet, og når ting skjedde med oss ​​måtte vi revurdere. Vi måtte revurdere hvor ungdommene dukket opp med sin friskhet og kanskje de nedtrykte voksne. Dagens kamp oppsummerer hva vi var.

«Vi er en gruppe på 60 mennesker hver dag, usynlige, følger med, presser på. Det er derfor det kommer til å slite på anmeldelsen man har. Jeg er veldig takknemlig for dem for å støtte deres forespørsel og for å absorbere den godt. Vi prøver alltid å være konkurransens helter. Noen ganger når de ikke gir oss bensin, må vi velge.

«Da jeg ble valgt ut til internasjonale konkurranser, var dette klubbens enestående konto, og det er derfor vi presterte så bra. Vi var alltid sikre på hvor langt bensinen kunne gå. Vi vant til vi ble eliminert i Copa Libertadores. Vi ble hengende etter når vi fokuserte på konkurransen, noe som skapte en enorm utfordring for oss. Vi fikk 34 poeng av 36, som var det største løpet. Vi fikk poeng på bestemte øyeblikk med det ødelagte laget, vi innså at vi kunne gjøre det, og vi er stolte av måtene å oppnå det på.»

«Noen ganger spør jeg ham (faren hans) hvorfor den gamle mannen er hjemløs. Som alle foreldre er han veldig gjenkjennelig. Når vi kommer sammen snakker vi om livet, ikke om hvordan laget skal spille. Han spør meg aldri om noe.

READ  Etter Baracas Centrals klassifisering vant Quilms og ble den andre finalisten i den første nasjonale turneringen.

“Jeg tar av meg hatten (med innsatsstyrken). De er ubetingede, de er lojale, jeg har kjent dem siden vi var små, og jeg er veldig stolt av dem.”

“Vi må nyte disse tingene. (Julian Alvarez) Utbruddet hans dette semesteret sier mye om hans interesse, hans profesjonalitet, hans velvære. Vi var fascinert da vi så ham for tre år siden. Vi må analysere hva som må gjøres og bestemme Julians kontekst. Det kan være billigere (å selge) og det er mye å vokse.”

“Jeg er stolt ikke bare for rosen, men også for arbeidet og prosessen. Vi lever i et veldig vanskelig land hvor nødsituasjoner settes foran mange ting, og vi er veldig kritiske og irrelevante i måtene det kommer til uttrykk på.” Virkeligheten indikerer at det er mulig.

“Da jeg tenkte på å være trener, visste jeg ikke om det kom til å bli profesjonelt. Jeg fant en karriere i denne bransjen som ville få meg til å føle meg i live og mate meg. Hvis du finner en interesse, er det veldig enkelt.

“Det er et godt lag og jeg vokste opp med dem (Astrada og selskap), ikke bare i ord, men også i oppførsel og handlinger. Jeg våknet. Jeg ønsket å utdype saken etter 30. I dag ber jeg eldre spillere tenke på hva de skal gjøre etter 30 fordi det er et enormt vakuum.

“Jeg vet at han ikke kommer til å bli trener (Ponzio), men han kommer til å bli knyttet til fotball.”

“Nå er jeg veldig avslappet, men jeg vil forberede laget på lørdag for å se hvem som møter søndagens kamp. Det er grunnen til at syklusen av utholdenhet fører til at du ikke nyter små øyeblikk. Alt jeg vil er å se laget representere meg. Den største representasjonen tilgjengelig for treneren.

“Det er mange som har tro. I det øyeblikket skjønte jeg at vi kunne oppnå. Da jeg fortalte folk at det ikke bare var en annen setning, men at vi kunne oppnå hva som helst og det gjorde vi, og selv med så mange harde kamper en tro. Du kan si noe, men ikke medlem I så fall er det ubrukelig Så takk til alle spillerne som har svart meg.

READ  Kortslutning i Manchester United: En debatt mellom Cristiano Ronaldo og Soulscare kommer for dagen

«Evig takk til folket i River Plate. Etter nesten to år med ikke å kunne se folk på grunn av denne forferdelige epidemien, kunne vi se hverandre igjen. Etter den uenigheten som ikke førte til den situasjonen, fortjener folk å bli feiret. ”

Fortsett å lese: