november 28, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Marcelo Polino forsvarer China Suarez fra kritikk av korrupsjon med Wanda Nara og Mauro Icardi: “Mange har ukjente kommentarer”

Når på ettermiddagen Nei Nara Bestemte meg for å avsløre det Kina Suarez Etter at han oppdaget hva han hadde byttet Meldinger som ikke kan lekes med Mauro Icardi, Og uten å forestille seg de tingene han fortsatt trenger å vite. Parallelt tok mange merker støtte til skuespillerinnen, så vel som venner og bekjente Marcelo Polino.

Fant sted i konflikten med Kina Bombida Smør og nepalesisk teppe, bak “bobilporten” Journalisten sto igjen ved skuespillerinnen Og hevdet at “mange mennesker tenker med lite data”.

“Sannheten er (hva de sier om Kina) kommentarer. Vi er i et demokrati Som de alltid sier Og alle kan si sin mening som de vil. Mange uttrykker uvitende sin mening, andre med lite data… men hei, alle karakterene i denne historien er litt av et mediespill, sa Marcelo til avisen. Mennesker.

Polino sa at han ikke rådet Kina til å snakke om skandalen.

Til tross for varig beskyttelse, Journalisten forklarte at han ikke kommuniserte med skuespillerinnen Før skandalen med Wanda Nara og Mauro Icardi. «Jeg ga henne ikke råd, jeg fortalte henne ingenting. Sist jeg snakket med henne var noen dager før alle skandalene, at hun var i Madrid.

Vi snakket om byen fordi jeg ville dra… Så sa hun til meg «Kom hit, jeg vet hva», og så skjedde alt dette, og jeg snakket aldri igjen,» konkluderte Marcelo Polino om sin siste samtale med China Suarez, som han forsvarte mot kritikk. Wantagate.

«Mauro fortalte meg at han var dårlig og at han hadde feber og at Kina var der. Han ga meg en rosa PSG-skjorte og ingenting skjedde, han gikk ut. (…) Han sa til meg ‘Alt du sier er sant, Jacob von Placesen Han ventet på meg i bilen og jeg bestilte rommet i navnet (polospiller) Facundo Llorente“, sa Yanina Ladore denne uken etter å ha snakket med fotballspilleren.

READ  15. til 16. november Væren dyrekretsen Måne svik 3 stjernetegn