mai 18, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

María O’Donnell ble eliminert fra MasterChef Celebrity The-omkampen

MasterChef Celebrity Revenge Denne søndagen er over Med fjerning Maria O’DonnellDen fjerde kjendisen som forlater virkeligheten På grunn av en fatal feil Når du tilbereder maten din.

Nattens utfordring inkluderte Koking Milanese med garnityrMen fordi den ikke har mange ingredienser, Velg å lage en krem ​​av zucchini med blåmuggost Det er ikke veldig rimelig.

Servering av mat for voldgiftsretten, begge deler Tyske Martidegui Hva Damien Bethular Y Donato de Sandis De var litt skeptiske da de smakte på det grønne stoffet som snudde sausen. Paradoksalt nok journalistens spesialitet.

På denne måten var Maria på randen av eliminering for andre uke på rad Analia Francine, Ble valgt til å fortsette løpet. Journalisten som trakk seg anså avgjørelsen som «svært rimelig».

Mariah O’Donnell har fått sparken fra Masterchef Celebrity La Revenza

«Du er så temperert denne sesongen fordi du ikke har bedt om mye. Jeg ønsket å komplimentere deg fordi du har en kulinarisk stil, det er så vanskelig å oppnå, og det er derfor vi elsker deg så høyt,» sa Damien Butler.

«Jeg ser at du lager bedre mat, jeg ser deg glad. (…) Dagen i dag kan ha vært uheldig. Ikke vær med det. Vi kommer til å savne deg, men det kan bli en ny omkamp”, Betraktet på sin side Martidegui.

«Sannheten er at jeg er glad fordi jeg ikke likte det igjen, jeg bare likte det som et bonusspor. Det var som å gå tilbake. De åpnet en verden for meg (…) Fordi jeg begynte å prøve med deg», sa O’Donnell.

READ  David Stockstone, Herman Tammeras og andre som vil være en del av showet

«På lørdager kommer familien min hjem til meg for å spise, og jeg oppmuntrer meg selv og prøver å lage mat, Og jeg blir oppmuntret til å gjøre mange ting som jeg ikke har blitt oppmuntret til før, Tenk på en rett for torsdag til lørdag. Jeg kommer til å være glad og veldig takknemlig, sa Maria O’Donnell.