januar 26, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Maria Valenzuela svarte på kommentarer om fysikken hennes

Maria Valenzuela 1.jpg

Tidligere, i et Instagram-innlegg, Maria Valenzuela Advart: “Rapport: Den som sier 1 kommentar om slankheten min, jeg pitcher den og stopper den! Var det klart? Takk og gratulerer.”

Artisten, som var lei av å få tilbakemelding på vekten sin, uttrykte sitt ubehag og avskrekket brukere fra å referere til den.

Maria valenzuela.jpg

Han havnet på en operasjonsstue for Maria Valenzuela og hennes ekstraordinære løgn

Maria Valenzuela Besøkte syklusen PH La oss snakke Og for å rømme fra noe løy hun og fulgte ham så mye at moren tok henne med til legen og de opererte henne.. «Jeg ble operert for å ikke gå til innspillingen fordi jeg ikke kunne teksten. jeg er 13 eller 14″Sa skuespillerinnen.

«Dagen før spurte jeg min gamle mann: «Pappa, hvor er blindtarmen?» Han sa til meg: ‘På denne siden, hvorfor?’ Jeg svarte: ‘Nei, ingenting’ ‘, Han sa, og la så til: «I stedet for å studere, skadet jeg blindtarmen. Jeg trodde de sendte meg fredelig hjem, men nei, de sendte meg til en klinikk og sendte meg til operasjonssalen.

“Da jeg forlot sanatoriet, visste jeg at jeg skulle registrere meg på lørdag”, Hun forsikret kirurgene om at hun var operert fordi hun også hadde løyet så trygt for dem.

“Jeg fulgte henne til jeg døde, men min gamle dame slo meg med et lyn. Hun fant ut mange måneder senere at jeg hadde løyet. Jeg husker ikke så mye. Jeg vet at moren min var der. Legen sa: “Du trenger operasjon for blindtarmen hennes,’ moren min sa ja og jeg fulgte henne “, Husket.