juli 28, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

‘Marvel’s Avengers’ viser IP-adressen din på skjermen etter den nye tilkoblingen

I dag lanseres den nye oppdateringen til Avengers, som markerer lanseringen av en ny sjef, Monica og Cosmic Cube-arrangementet, men den har kommetEn av de verste feilene jeg noensinne har sett eller hørt om.

Dagens lenke har en feil som viser Camertake, dato og tid, noen andre tall og viktigst av alt IP-adressen din Skjermen, som en streng med flytende tekst, hopper fra sted til sted mens du spiller.

Crystal Dynamics har allerede kommentert dette, men sa bare at det var en “tekststreng” uten omtale av IP-adresser:

Jeg tar et skjermbilde for å vise hva jeg snakker om, men jeg vil ikke dokumentere det Bare megSå her er vi. Den åpenbare advarselen her er at hvis du planlegger å streame den nye Avengers-oppdateringen, definitivt ikke. Ikke engang vri spillet Ann Etter denne lenken i strømmen håper jeg den vil bli vist i hovedmenyen. Avengers har kanskje ikke noe massivt streaming-samfunn, men ja, selvfølgelig hundrevis, tusenvis av mennesker har kanskje planlagt å streame dagens oppdatering, så dette er en stor avtale.

Ærlig talt, dette er en av de verste feilene jeg noensinne har hørt. Folk som får IP-adressen din kan forårsake all slags ødeleggelse med internettforbindelsen din med DDOS-angrep eller få tak i annen informasjon. Jeg vet ikke hva den andre strengen med tall som vises med den skyldes denne feilen, men jeg forestiller meg at den ikke kunne vært bedre heller.

For meg føles det som en DEFCON 1, som helt stabiliserer servere. Jeg kan ikke si hvor skadelig dette er, og ingen kommer til å vite om dette problemet med mindre de aktivt lenker til bestemte sosiale mediekontoer (som min) fordi selv den offisielle Avengers-kontoen ikke sier litt om IP-adressen. Det er på tide for meg å skrive dette. Hvis spillet ikke stopper helt før det er løst, bør de trekke denne lappen ned.

Vent på oppdateringer, dette er noe som kan monteres i rekordhastigheter fordi det er for ille. Jeg kommer nok til å kjøre oppdateringen i mellomtiden Nei. Streaming, men likevel er det helt absurd at dette får lov til å skje.

Oppdater: Slik ser det ut. Reduserte IP-en og antallet andre numre jeg ikke kjenner igjen:

Oppdatering 2: Denne hurtigreparasjonen i morgen tidlig:

Følg meg På Twitter, Nettlys, Facebook Og Instagram.

Abonner på det gratis ukentlige innholdet med nyhetsbrev, Gud ruller.

Velg mine science fiction romaner Herokiller-serien, Og Jordisk trilogi, Som er i bevegelse Lydbok.

READ  Sonic Collection Leaked Online • Eurogamer.net