august 13, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Mau og Ricky streber etter La Voz Argentina: «Ler alltid når vi ikke burde»

Mau og Ricky spiller hovedrollene i La Voz Argentina (Video: Telefe)

hva så Nicholas Y Thomas De vil avslutte krigen argentinsk stemme, er det på tide at trenerne kommer tilbake. Deltakerne er teammedlemmer Lolly Espositoble vist med versjonen Jeg føler meg bra, tema Jean Clarke Kjent for tilpasningsevne Charlie Garcia, Ricardo Montaner Han avsa sin dom og lente seg mot sistnevnte. For sin metode, Soledad pastoruti Enig med kollega. Men på den tiden, Mau og Ricky De var desperate etter å skape et av nattens morsomste øyeblikk.

«Hva ler du av?» spurte han. Marley Skjønner ikke hva som skjer. «Jeg snakket og de lo, jeg vet ikke hva,» klaget han solen. Y Fortolker av moral Han ga dem: «Folk trenger å vite hva vi har i ørene, så er jeg her og hører på hva som skjer med kollegenes mikrofoner. Plutselig Vi var alle seriøse og hørte det som hørtes ut som gass…det var ikke gass, det var skinn fra noens stol. Begge disse barna begynte å le.

Dermed, mens Mau og Ricky fortsatte å le høyt, protesterte Marley spøkefullt: «Har vi lo av dette på videregående?» Men etter kampen spurte Pastorutti: «Og hva er lukten?». «Åh! Er dette dritt … på ekte?» Esposito lagt til senere. «Nei selvfølgelig ikke!» Brødrene forsvarte seg. Så forklarte de situasjonen.

«Vi var her og på et tidspunkt hører du: «Brrrrr». Det eneste jeg gjør i mitt brorskap er å søke tilflukt hos broren min…og Mau er slik (vender ansiktet mot seg selv)», sa den eldste av de to. «Samtidig er jeg en bot som jeg ber deg om unnskyldning for, fordi vi alltid ler av øyeblikk når man ikke burde. Men det er på grunn av den dumheten. Men hvis jeg ser på Ricky og ser ham ned igjen, kan ikke stoppe,» sa lagkameraten hans. «De er ungdomsskolebarn. Sjåføren utfordret.

Nicolas og Thomas synger på La Voz Argentina (Video: Telefaye)

Det var da han grep inn Skaper liten bit. «Marilyn og jeg hadde ingenting med dette å gjøre.. Vi tapte de pengene. Jeg er ikke ansvarlig. Jeg skal ikke si at foreldre er slik… Min kone og jeg tillater ikke dette på noen måte. Så det er synlig, sa Ricardo. «Det var et dårlig øyeblikk,» sa Ricky senere, og ga sine kommentarer til de fremmøtte, og noterte ønsket hans for Thomas og broren. Men de kunne ikke stoppe lagkameratene fra å gjøre narr av hendelsen de iscenesatte.

READ  Rodrigo Noy ba El Hotel de los Famos om å forlate da Modilda Blanco ble kastet ut.

Til slutt, etter å ha tenkt seg om en stund, tok Lali avgjørelsen. «Jeg liker dem begge, og tydeligvis har de begge en sjanse til å ta dette prosjektet til neste nivå. Begge med hver sin stil og form. Jeg elsket at de inspirerte sangen og gjorde det med gitarene sine. Jeg elsket det øyeblikk, jeg elsket det. Hadde en flott tid,» sa han i svaret. Og, etter å ha lagt merke til at Nicholas var veldig nølende til hans deltakelse, Han bestemte seg for å velge Thomas til å forbli i gruppen sin.

Fortsett å lese: